Două autoturisme implicate, două ambulanțe la fața locului

Accident produs în urmă cu câteva minute pe Bd. Unirii după Aurora Mall înspre Mărăcineni.

Conform primelor informații s-au ciocnit un taxi și un Audi TT înmatriculat în Argeș (dar condus de un buzoian de 32 de ani)

Vina aparține celui cu Audi care după ce a ieșit de la spălătoria de lângă stația peco a virat stânga peste linia dublă continuă pentru a intra la service-ul de peste drum sau direct la Carrefour.

Vinovatul (nici măcar) nu s-a asigurat corespunzător astfel încât s-a băgat direct în fața taxiului care se deplasa regulamentar înspre podul de la Mărăcineni. Audi a fost lovit în portiera dreapta, iar taxiul în față.

La fața locului au ajuns două ambulanțe și mai multe echipaje de poliție, de și de la pompieri, întrucât pe jos s-a scurs combustibil de la Audi.

Pentru că se simțea rău, șoferului de pe taxi (48 de ani din Buzău) i s-a adus un scaun, iar câțiva cunoscuți i-au dat primul ajutor. Ulterior a fost transportat la spital.

Update: În zonă traficul se desfășoară acum normal. Ambulanțele și pompierii au plecat, chiar și cel cu taxi. A mai rămas doar Audi TT, al cărui șofer va rămâne fără permis.

Citește și: EXCLUSIV. Când se deschide noul LIDL din Buzău (Bariera Ploiești)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Două autoturisme implicate, două ambulanțe la fața locului

  • Acum ceva timp spuneam ca este nevoie de separatoare de sens în acea zona…

  • Taximetristul putea sa îl evite, dar se grăbea, deși era într-o zona aglomerata. Taxi-ul Opel Astra sedan, cu terminația nr JSM e condus de un individ care ignora, de obicei, regulile de circulație. Ma mir ca nu este el vinovat de producerea accidentului.

  • Cred ca dacă ai fi fost în zona ai fi observat ca nu avea viteza chiar te rog sa eviți tu un accident în 5 metri… Vb sa nu adormi Domnu Dan

  • Mult tupeu aveți sub anonimat….. Bv ai grija ce vorbe scoți pe gura sa nu…. Te îneci cu ele… Ai de grija… Dan….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.