Întrerupere la 13 blocuri din două cartiere. Oraș Buzău

Compania de Apă Buzău a anunțat că azi (miercuri, 12.08.2020) în două cartiere din mun. Buzău se va întrerupe serviciului de alimentare cu apă potabilă în intervalul orar 08:30-15:00.

Cartierele afectate sunt Dorobanți și Micro XIV, iar întreruperea e necesară pentru înlocuirea contorului general de la mai multe blocuri.

Întrerupere cart. Dorobanți:

– P.T. 28 – bl. K3, K4, K8, K8A sc A, K8A sc B, K15;

– P.T. 27 – bl. F11;

Întrerupere cart. Micro XIV:

– C.T. 2 – bl. 35 sc B, 43B sc. C, 42A sc. A, 42A sc. B, 43A sc. D, 42A sc. D.

ANUNȚ COMPANIA DE APĂ BUZĂU:

„Se va lua in calcul întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă pentru un interval de o oră pentru fiecare bloc.

Atenționăm consumatorii că, la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, pot apărea perturbații ale calității apei pentru o scurtă perioadă de timp. Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.