Slider

Două echipaje de pompieri, trafic blocat

La această oră pompierii buzoieni acționează pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Tribunalul Buzău.

Din clădire iese mult fum, traficul pe strada din față a fost oprit.

Vezi mai jos primele imagini de la fața locului – VIDEO.

UPDATE 1:

Pompierii au transmis de la fața locului că mai mare a fost panica, decât pericolul efectiv. Incendiul s-a manifestat la parter, chiar la intrare, într-o amenajare cu copiator și diverse tipiziate și produse de papetărie. Când pompierii au ajuns la fața locului nu se mai manifesta flacără deschisă, ci doar fum. Pericolul a fost îndepărtat.

Cauza probabilă a producerii micului incendiu a fost supraîncălzirea unui cablu electric. În clădire, fiind după ora 16.00, se mai aflau puține persoane – care au fost evacuate.

Jandarmul de pază a sesizat și sunat la 112:

„Astăzi, în jurul orei 16.20, subofițerul jandarm aflat în serviciul de pază și protecție la Tribunalul Buzău a simțit un miros înțepător în incinta obiectivului, iar în urma verificărilor, a  observat că dintr-o încăpere încuiată a început deja să iasă fum. Jandarmii au procedat la anunțarea și evacuarea persoanelor aflate în interior și au solicitat imediat prezența echipajelor specializate ale I.S.U și I.J.J pentru luarea măsurilor la fața locului, intervenția realizându-se cu operativitate, astfel încât incendiul nu s-a propagat, reușindu-se astfel limitarea posibilelor pagube” – comunicat Jandarmeria Buzău

loading...

Un comentariu la „Două echipaje de pompieri, trafic blocat

  • Probabil ca nu si-au terminat “treaba” cei care au dat foc tribunalului la revolutie pentru a sterge urmele atrocitatilor si nelegiuirilor comise in anii comunismului,si or fi gandit ca e timpul sa isi termine “treaba”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.