Două fetițe de 8 și 10 ani lovite de o mașină la traversarea străzii

Continuă seria nebunească a accidentelor rutiere la Buzău.

În urmă cu o jumătate de oră două fetițe de 8 și 10 ani din satul Bălănești comuna Cozieni au fost acroșate de un autoturism în timp ce încercau să traverseze strada prin loc nepermis.

Șoferul, de 47 de ani din satul Ojasca, comuna Unguriu, se deplasa dinspre Pârscov înspre Brăești, în momentul în care s-a trezit în față cu cele două copile.

Din fericire, cele două fetițe, care primesc acum îngrijiri de la personalul de pe ambulanță, n-au fost accidentate grav.

Copilele se aflau în recreație, iar în momentul în care traversau strada mergeau la magazinul din sat.

Este al treilea accident înregistrat la Buzău în nici 24 de ore. Seria a fost deschisă aseară când o biciclistă din CA Rosetti a fost accidentată grav de o auotoutilitară (click AICI pentru detalii).

În această dimineață o femeie de 50 de ani din Dâmbroca a fost accidentată mortal în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis și după o dubă aflată în fața unui magazin (click AICI pentru detalii).

Citește și articolul: Propunere: „Desființați semafoarele și faceți sens giratoriu în intersecția de la poarta Crângului”. Iată ce a răspuns vicele Apostu

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Două fetițe de 8 și 10 ani lovite de o mașină la traversarea străzii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.