Două greșeli comise de șoferul Golfului implicat în dubla tamponare – VIDEO

Site-ul Informația Buzăului a publicat imaginile VIDEO ale accidentului de duminică de pe Șoseaua de Centură a Buzăului.

Două sunt greșelile buzoianului de 29 de ani de la volanului VW-ului Golf.

În primul rând, nu s-a asigurat la executarea manevrei de întoarcere. Pur și simplu s-a băgat brusc în fața autoutilitarei de Bacău.

În al doilea rând, așa cum se observă pe la mijlocul filmării, buzoianul de 29 de ani nu execută corect nici manevrea de întoarcere. Deși a trecut prin dreptul liniei întrerupte, manevra a fost începută direct de pe acostament.

Corect era ca de pe acostament să intre din timp pe banda de circulație, să ruleze aici măcar câțiva metri și apoi să semnalizeze intenția de a vira la stânga.

Șoferul vinovat a ajuns la spital în urma celor două tamponări succesive (cu autoutilitara de Bacău, iar apoi cu VW-ul Passat care a venit din spate).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Două greșeli comise de șoferul Golfului implicat în dubla tamponare – VIDEO

  • nu mai bagati in discutie A DOUA greseala ,n-a existat ,a facut-o pe prima tocmai pt a se incadra in timp, spatiu si lege si a evita lovirea din spate. A facut o greseala ,care putea sa-i fie FATALA,indiferent unde te aflii ,pe prima ,pe adoua banda,daca exista ,sau pe acostament .te asiguri in privinta celor care vin IN AMBELE SENSURI ,atunci cand vrei sa intorci. M-am aflat de multe ori in acel punct,am intors de multe ori pe acea linie discontinua,dar am asteptat foarte mult timp,enervant de mult pana am avut conditiile de a intoarce.Voi ati pus greseala a doua pt a va justifica varianta in cazul accidentuliin care au murit ? cei doi pasageri din Simileasca.

    Răspunde
  • Simileasca sau nu, asa zice legea, sa te incadrezi pe banda de langa ax cu 50m inainte de a intoarce, nu sa intorci direct din afara. Daca stai pe acostament pana incepe linia continua, teoretic nici nu mai ai dreptul sa intorci. E ca la intersectii, cand nu te-ai incadrat bine din timp. Iar daca totusi insisti sa intorci, ii lasi pe toti sa treaca, de pe ambele sensuri, ca tu practic vii de pe aratura direct in trafic.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.