Două meciuri tari în două zile pentru Gloria Bz. la handbal

Debut de an precum la mondiale pentru cea mai bună echipă din Buzău. Cu două meciuri tari la doar două zile distanță.

Primul se va juca duminică dimineață (de la ora 11.00). SCM Gloria va întâlni campioana Rm. Vâlcea, echipă la care joacă trei vicecampioane mondiale: Fraga Fernandez, Mireya Gonzalez și Marta Lopez.

Cele trei jucătoare de argint de la Rm. Vâlcea

Un meci special, pe care buzoiencele țin musai să-l câștige. Șase dintre ele au venit la Buzău tocmai de la Rm. Vâlcea și au o revanșă de luat (Rotaru, Blazek, Petrovic, Khouildi, Iuganu și Gavrilă).

Iuganu și Gavrilă, două dintre campioanele care au ales Buzăul

După confruntarea cu Vâlcea de duminică, SCM Gloria va juca marți de la ora 17.00 cu CSM Slatina.

Pentru partida de duminică, clubul pune la dispoziţie bilete la preţul de 10 lei. Acestea pot fi achiziţionate de la următoarele case de bilete:

–              Sala Sporturilor „Romeo lamandi” – 1 casă (deschisă sâmbătă între orele 10.00 – 18.00, cu 1 operator şi duminică, între orele 07:30 -11:30, cu 2 operatori).

–              Ghişeul Relaţii Clienţi sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău – 1 casă (deschisă, începând cu 31 decembrie 2019, între orele 10.00 – 22.00).

Următorul meci disputat de fetele de la SCM Gloria Buzău va avea loc marţi, de la ora 17:00, cu CSM Slatina.

Pentru această partidă biletele pot fi achiziţionate de la următoarele case:

–              Sala Sporturilor „Romeo lamandi” -1 casă (deschisă luni între orele 10.00 -18.00, cu 1 operator şi marţi, între orele 10:00-17:30, cu 2 operatori).

–              Ghişeul Relaţii Clienţi sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău – 1 casă (deschisă, începând cu 31 decembrie 2019, între orele 10.00 – 22.00).

Clubul oferă bilete gratuite copiilor cu vârsta până în 16 ani. Aceştia trebuie însoţiţi obligatoriu de un adult, iar locurile rezervate acestora vor fi în sectorul D (însoţitorul va plăti bilet întreg iar copilul va primi loc lângă acesta).

Biletele pot fi procurate şi online, începând cu data de 31 decembrie 2019, de la adresele: www.entertix.ro şi www.myticket.ro, spectatorii având obligaţia de a se prezenta la intrarea în Sala Sporturilor „Romeo lamandi” cu biletele printate, având codul de bare vizibil, în bune condiţii, pentru a fi citit de terminalele de acces.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Două meciuri tari în două zile pentru Gloria Bz. la handbal

  • “Invitațiile” de la tribuna oficiala cât costă? Probabil că “șmecherii” de acolo au sub 16 ani! Culmea e că ei se consideră oameni importanți ai urbei, deși ei valorează fix 10 lei (cât un bilet). Deși respect foarte mult munca fetelor și a staff-ului, deși susțin echipa de la înființare, las “oamenii de bine” să-si etaleze “onoarea”. Eu voi rămâne un susținător cu modica sumă de 10 lei. Hai Buzău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.