Două motive care l-au făcut pe Toma să abandoneze ideea

Informație de ultimă oră, obținută pe surse.

Într-o ședință desfășurată în urmă cu câteva minute, primarul Toma a decis să renunțe la ideea transformării celor două laturi ale Bulevardului Unirii în parcare cu plată.

De câteva zile, pe Unirii au apărut stâlpi cu mesajul „Parcare cu Plată”

Două ar fi motivele.

1Împotrivirea unora dintre buzoieni care reclamă, pe lângă plata taxei anuale de parcare rezidențială (90 de lei în prezent), faptul că pe Bd. Unirii măsura e mai greu de implementat. Spre deosebire de parcările din spatele blocurilor (din cartiere), unde deținătorii de autovehicule găsesc totuși un loc disponibil și înainte de ora 17.00 (dacă al lor e ocupat), pe Bd. Unirii procurarea unui loc de parcare poate da bătăi de cap (pentru cetățeanul care va fi plătit cei 90 de lei!)

Pe Unirii dacă ai plecat cu mașina, locul îți este ocupat în doar câteva minute

2Bd. Unirii va intra peste câteva luni în lucrări majore de modernizare (licitația pentru desemnarea exacutantului e în desfășurare). În aceste condiții, n-ar avea rost să se concesioneze locurile de parcare câtă vreme bulevardul va deveni în curând un șantier.

În aceste condiții în zilele următoare pancartele montate pe stâlpi pe Bd. Unirii vor fi înlocuite.

Acestea sunt pancartele de pe Bd. Unirii care vor fi scoase și puse la păstrare

Tarifarea progresivă – la care se poate plăti cu SMS, prin intermediul aplicației pe mobil sau direct la parcometru (cash sau cu card) – va deveni funcțională în zilele următoare, dar doar în parcările publice administrate de Urbis Serv.

De azi taxatorii nu mai încasează ci doar îi îndrumă pe buzoieni în privința metodei de plată
loading...

6 comentarii la „Două motive care l-au făcut pe Toma să abandoneze ideea

 • Ar face bine sa renunte în toate cartierele la această măsură! Buzăul nu detine infrastructura, din pacate, pentru o astfel de măsură! În momentul când vor fi locuri de parcare pentru toata lumea, în toate cartierele, pentru 1 masina pe apartament, atunci, da!

 • Cineva i-a soptit primarului ca masura era foarte impopulara. Daca va lasati prostiti o va impune din nou dupa alegeri. Atentie ce votati.

 • Un plan similar de parcare va fi pus în aplicare la blocul Avicola de pe strada Bistriței. Asa cum este acum e Ok intre locatari, între locatari și pompieri, care în fiecare dimineață eliberează parcarea interioara pentru a face loc de parcare colegilor care întra în serviciu la ora 8 00… Și nu dau detalii despre faptul ca mai sunt și alte instituții de stat dar și firme.
  Vor fi probleme!!! Acum nu sunt. Domnule primar, Buzăul nu este Tokyo!

 • Pe banii cui se intampla aceste modificari/schimbari peste noapte???
  Nu ne spune nimeni cati bani se pierd aiurea prin decizii/hotarari/retro…
  O tara de r…t, un oras la fel!!!
  Muncim cu totii pt o viata mai buna si vin unii care nu stiu ce sa mai inventeze ca sa para ca fac, ceva de fapt nu fac nimic bun.trist dar adevarat.
  Rusin edragi romani(buzoieni) ca toleram asa ceva!!!

 • Masura ar fi avut un impact negativ major acum. Mai ales ca locuitorii de pe Unirii nu sunt fideli votanti Toma. Dar masura va reveni cu siguranta dupa alegeri. Si nici nu va mai fi retrasa.

 • BUZOIENI TREZITI-VA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.