DOUĂ obiective importante pentru comunitate. Au început lucrările

Zis și făcut la Vadu Pașii. După campania de asfaltări fără precedent din comună (efectuată în ultimii doi ani) și adăugarea unui etaj școlii gimnaziale, alte două obiective importante pentru comunitate au demarat aproape în același timp.

„Am început lucrările pt. construirea Gradiniței cu Program Prelungit. La finalizarea investiției, de 1 milion de euro, cu fonduri europene, speranța mea e ca toate cele șase grupe să fie ocupate de copiii din comuna Vadu-Pașii”, a anunțat primarul Gh. Firon.

Grădinița se ridică pe terenul din spatele primăriei, va fi P+1 și va găzdui peste o sută de copii din cele șase sate ale comunei (Gura Câlnăului, Focșănei, Băjani, V. Pașii, Scurtești, Stăncești). La parter vor fi două săli, bucătăria și grupul sanitar, iar la etaj patru săli de clasă (spațiu de joacă, dormitor, grup sanitar separat).

„Grădinița cu program prelungit e un obiectiv foarte important pentru comunitate. Acum sunt localnici care își duc copiii la Buzău la grădiniță. După ce o vom face pe cea de aici, multora dintre părinți le va fi mai ușor. Vor lăsa copiii dimineața și îi vor lua după-amiaza când vor veni de la serviciu”, a adăugat primarul Gheorghe Firon.

Al doilea obiectiv la care se lucrează este noua sală de sport care va deservi școala gimnazială.

Sala de sport va fi similară celei de la Liceul Sportiv din mun. Buzău.

„La fel se va face – e același proiect – și la noi în Vadu Pașii. Sala va avea tribună de 105 locuri, vestiare, magazie, birouri, tot ce trebuie. Un mare avantaj e că am găsit un teren liber fix în spatele școlii gimnaziale. Așa că elevii vor putea face aici ora de sport. Mulțumită sălii de sport va crește sănătatea locuitorilor comunei, dar și participarea sportivă întrucât se vor putea înființa diverse echipe școlare”, a spus primarul PNL din V. Pașii – Gheorghe Firon.

Zilele trecute a demarat un al treilea obiectiv pentru tineretul din comună. Vom reveni cu articol și legat de acest subiect.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „DOUĂ obiective importante pentru comunitate. Au început lucrările

  • Foarte bine! Totuși, când nu o să mai conteze ce culoare politică are alesul și o să conteze că este în acea funcție pentru comunitate?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.