Două orașe și unsprezece comune din jud. Buzău n-au primit niciun leu! Vezi LISTA umiliților

Pentru că n-au primari PNL, 11 comune și 2 orașe din județul Buzău n-au primit niciun leu de la Guvernul Câțu la împărțirea banilor din Fondul de Rezervă.

Locuitorii din 11 comune, umiliți de PNL

Lopătari – USR

Gura Teghii și Zărnești – PMP

Puiești și Ziduri – Pro România

Pietroasele, Podgoria, Robeasca, Rușețu, Săhăteni, Sărulești – PSD

Plus orașele mari

Municipiul Buzău

Municipiul Râmnicu-Sărat

În schimb, toate cele zece primării cu primari PNL din jud. Buzău au fost îndestulate

Scutelnici 600.000

Beceni 600.000

Vadu Pașii 600.000

Chiojdu 500.000

Calvini 500.000

Tisău 500.000

Brădeanu 465.000

Cochirleanca 400.000

Padina 400.000

Pardoși 400.000

INCREDIBIL. Pardoși, care este comuna cea mai mică din jud. Buzău, cu doar 450 de locuitori, a primit de două ori mai mulți bani decât Mărăcineni, Berca, Vernești și Poșta Câlnău (toate comune mari) la un loc!

Pardoși (unde s-a ales primar PNL cu 157 de voturi!) a primit 400.000, iar Mărăcineni, Berca, Vernești și Poșta Câlnău au luat doar câte 50.000!

Vezi mai jos, integral, lista rușinii, cu împărțeala PNL:

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Două orașe și unsprezece comune din jud. Buzău n-au primit niciun leu! Vezi LISTA umiliților

 • Super nașpa că banii ajung pe mâna și la dispoziția unor ratați politici, că așa cum fac ratații galbeni acum, tot așa au făcut și ratații roșii de mai înainte și treaba se va perpetua dacă nu punem mâna pe coase, ca deja e prea aglomerat în politică, poate vin și la noi talibanii, sa lichideze toți politicienii actuali, pe toți, pe toți, unul să nu lase.
  Ce mă miră pe mine e că românii, după 30 de ani de hoție încă nu pricep nimic, tot ce vor ei e să fie la putere hoțul LOR, nu le pasă că și hoțul LOR și ceilați tot de la ei fură… minți de gâină, asta si explică de ce suntem cum suntem în toate privințele.

 • Ciocu’ mic că noi suntem la putere acu’!
  Să zică mersi că le-a dat și 50.000 lei, echivalentul a 45 m de asfalt drum comunal!

 • PSD poate au impartit mai echitabil banii, dar, la fel ca PNL, au infectat toate institutiile cu sclavi politici, spitale, scoli, directii si regii de tot felul, ne lovim de salahorii lor peste tot de ne apuca sila. Iar astia marunti au impanzit toata tara si sunt mai scarbosi ca Dragnea. Iar in USR sau AUR nu mi-as pune speranta, ca si astia sunt japite, doar de alta factura si cu alte ideologii.

 • Treaba este ca si Valea Salciei si Braestiul de exemplu, comune mici cu oameni relativ putini au primit mai mult decat Maracineni, Berca, Vernesti și Posta Calnau. Clar astia au bani de dat doar la oamenii lor.

 • Buzaul de ce sa primeasca bani? La cum aruncă Toma cu banii în stânga si dreapta, pare un fel de Dubai al României!

 • Diferenta dintre ciume, e doar de culoare….dar nu uitati, CLASA POLITICA ESTE DOAR OGLINDIREA NOASTRA, A TUTUROR !!!

 • De ce ar da cineva bani unui municipiu (Buzău) care donează 1 milion de lei altui municipiu (Rm. Sărat) după care strigă că nu mai are bani? De ce să dai bani unui municipiu care face doar cosmetizări scumpe fără substanță economică?

 • TERECA LA FEL A FACUT SI psd ul , CHIAR LA FEL , DEDPRE CE VORBESTI ,??????

 • O fi făcut mai demult. În ultimii zece ani n-a făcut!

 • Dacă vedeți rezultatul pe comune de la alegerele parlamentare unde PNL a primit voturii așa au fost împărțiți bani. Multe voturi au fost redictionate de primarii PSD

 • Rar mi-a fost dat să citesc așa de multe comentarii pertinente și serioase ale buzoienilor care scriu la acest site ! Mă bucur că lumea noastră s-a maturizat mult în ultima vreme și este criticată INTREAGA clasă politică , indiferent de culoare și de timpul aflat la conducere … Este trist să constați că viața curge altfel în unele sate și comune din județ – funcție de ” pixul ” unor oameni cu diferite treburi prin viața asta atât de trecătoare ! ( Felicitări pentru obiectivitate și mai puțina ranchiună arătate !)

 • Premierul interimar Florin Cîţu a explicat că banii daţi din Fondul de Rezervă al Guvernului către primării au fost împărţiţi în funcţie de nevoi şi nu de partidul politic.
  Florin Cîţu a mai explicat că „primăriile care sunt cele mai slabe şi încasează cel mai puţin au primit cei mai mulţi bani pentru că nu sunt performante”.
  Cum primarii non-PNL nu au primit nimic sau mai nimic, inseamna ca-s cei mai buni gospodari si insusi supraman recunoaste ca PNL-istii-s cei mai slabi LOL

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.