Două ore nu trece nimeni! Vezi AICI cauza

Traficul pe drumul județean de la Vernești spre Tisău va fi întrerupt total mâine (joi) între orele 11.00 – 13.00 în dreptul barierei de la Vernești.

Cauza

Conform informațiilor culese de reporterul buzoienii.ro un tir supraîncărcat a strâmbat ieri după-amiază șina de cale ferată.

„Suntem nevoiți să schimbăm șina defectă. Am adus șină nouă, tot ce ne trebuie, mâine o schimbăm pe cea strâmbată. Ne cerem scuze șoferilor, dar n-avem altă soluție” –  Ovidiu Pelin, șef CFR Infrastructură – Sector Buzău

În aceste condiții traficul rutier va fi mutat pe ruta Cândeşti – Nişcov – Verneşti – Zoreşti – Merei.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Două ore nu trece nimeni! Vezi AICI cauza

 • Care are garda la sol mai măricică trece pe sub pod, prin vadul râului.

  Răspunde
 • Si daca era supraincarcat de ce nu sesizeaza ARR ul sa il puna pe respectiv sa plătească toata paguba + amenda… Asa plateste CFR care orimeste bani din impozite si taxe… Ca din incasari… Nu traieste… Deci tot prostimea de noi platim ptr asta indirect… Tara lu papura voda

  Răspunde
 • E bariera de pe DJ 100H? Că în poză e cea de pe DN10.

  Răspunde
 • Cand pui o informatie macar pune-o corect domnule reporter nu copiata si fara nici o noima. Pui poza de la trecerea la nivel cu calea ferata de pe DN10 si ne spui ca pe acolo nu se trece dupa care scrii ca drumul spre Tisau va fi blocat doua ore. Ne hotaram si noi?

  Răspunde
 • Ca in Buzau, la nimeni. Ei zic ca au deja sina si tot ce le trebuie, insa nu pot lucra noaptea, cat sa nu afecteze traficul? De ce majoritatea lucrarilor in judet sunt efectuate ziua si de o calitate indoielnica? Idem se poate spune despre cei de la SDN care au peticit ziua spre intersectia de la Lipia in loc sa lucreze noaptea, iar asfaltul acolo este mai valurit decat inainte.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.