Două săptămâni și gata!

Președintele Klaus Iohannis a anunțat azi că vor putea fi organizate nunți, botezuri, mese festive cu oricâte persoane, dacă organizatorul garantează că toți participanții sunt vaccinați. Data avansată este 1 iunie.

Dacă nu există această garanție (a vaccinării tuturor participanților), la exterior pot participa la eveniment 70 de persoane, iar la interior 50.

„La nunți, botezuri, mese festive – de la 1 iunie pot participa la exterior maxim 70 de persoane. La interior pot participa maximum 50 de persoane. Dacă organizatorul garantează că toate persoanele sunt vaccinate, dispar restricțiile”, a anunțat Iohannis.

Vești bune primesc și microbiștii

Suporterii vor putea reveni pe stadioane începând de sâmbătă 15 mai! Informația este una oficială și a fost dezvăluită de președintele Klaus Iohannis:

Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori”.

De sâmbătă spectatorii pot veni din nou la meci. Ultimul meci de la Buzău, Chindia – Viitorul, se joacă însă vineri seară de la ora 20.30

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Două săptămâni și gata!

  • Nu spune nimic pres. despre purtarea masti la birou in institutii publice. Suntem 5 persoane intr_un birou si pana acum in institutia publica am purtat masca vaccinati si nevaccinati. Conform cu cele anuntate cum va fi mai departe si de cand?

  • Vor veni mâine decizii al Comitetului Național pt. Situații de Urgență care, sperăm, vor reglementa mai multe aspecte. E bine că s-a dat startul, cred că în zilele următoare se vor ridica mai multe restricții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.