Două săptămâni și gata!

Președintele Klaus Iohannis a anunțat azi că vor putea fi organizate nunți, botezuri, mese festive cu oricâte persoane, dacă organizatorul garantează că toți participanții sunt vaccinați. Data avansată este 1 iunie.

Dacă nu există această garanție (a vaccinării tuturor participanților), la exterior pot participa la eveniment 70 de persoane, iar la interior 50.

„La nunți, botezuri, mese festive – de la 1 iunie pot participa la exterior maxim 70 de persoane. La interior pot participa maximum 50 de persoane. Dacă organizatorul garantează că toate persoanele sunt vaccinate, dispar restricțiile”, a anunțat Iohannis.

Vești bune primesc și microbiștii

Suporterii vor putea reveni pe stadioane începând de sâmbătă 15 mai! Informația este una oficială și a fost dezvăluită de președintele Klaus Iohannis:

Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori”.

De sâmbătă spectatorii pot veni din nou la meci. Ultimul meci de la Buzău, Chindia – Viitorul, se joacă însă vineri seară de la ora 20.30

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Două săptămâni și gata!

  • Nu spune nimic pres. despre purtarea masti la birou in institutii publice. Suntem 5 persoane intr_un birou si pana acum in institutia publica am purtat masca vaccinati si nevaccinati. Conform cu cele anuntate cum va fi mai departe si de cand?

  • Vor veni mâine decizii al Comitetului Național pt. Situații de Urgență care, sperăm, vor reglementa mai multe aspecte. E bine că s-a dat startul, cred că în zilele următoare se vor ridica mai multe restricții.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.