Două schimbări au fost anunțate azi

Două schimbări ce vizează elevii au fost anunțate azi de Raed Arafat.

Fără test, dar cu mască nouă. Acestea sunt noutățile, cu aplicabilitate de luni.

Testele pe bază de salivă s-au terminat. Pentru cel puțin două săptămâni nici nu vor veni altele, întrucât una dintre firme a contestat licitația. Până nu se va judeca această contestație nu se va face altă comandă.
Mulți dintre elevii din România foloseau măști textile cu diverse imprimeuri și care puteau fi spălate. Acum, șefii sistemului sanitar au anunțat că eficiența măștilor textile ar converge spre zero. Astfel că acestea vor fi interzise la școală și pe stradă. Singurele măști acceptate vor fi cele din comerț, fie chirurgicale (cu trei straturi), fie FFP2.

În contextul valului 5, când – spun specialiștii epidemiologici – câteva sute de mii de români, probabil un milion, se vor infecta cu noua tulpină Omicron există din nou riscul închiderii școlilor și a trimiterii, din nou, a elevilor în online.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Două schimbări au fost anunțate azi

  • pandemia de covrigi s-a cam terminat!
    Si covrigul , ca oricare virus si-a pierdut din putere si mai reprezinta un pericol doar in mintea creata a lui raed al-rahat. Nici colonelul AD LABAM gheorghita nu e mai departe .Premierul (ma)Ciuca o fi de acord cu ei?

  • Despre ce normalitate e vorba?
    InfoCons, asociație de protecție a consumatorilor, a realizat un studiu cu privire la alertele emise prin Sistemul de alertă rapidă european, vizând numericul măștilor de protecție neconforme.
    Conform datelor colectate, în prezent sunt peste 280 de tipuri de măști neconforme, raportate în perioada ianuarie 2020 – decembrie 2021. Dintre care 61,26%, respectiv 174 sunt măști FFP2.

  • Domnule Raed Arafat, va bateti joc, n-a mers cu testele, bagati masti ca sa mearga productia! Hotilor! Iesiti dracului in strada, romani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.