Două sunt motivele

„Acest final de an nu mă găsește într-o dispoziție prea bună”, le-a mărturisit jurnaliștilor șeful CJ Buzău.

Două sunt motivele principale invocate de Emanoil Neagu.

„Parcă nu mai am niciun chef de aceste sărbători. Ce bucurie să mai simți când ți se întâmplă să suni un prieten, un cunoscut, iar de la celălalt capăt să-ți răspundă, trist, cineva din familie care să-ți spună că respectivul nu mai este. Mi s-a întâmplat de prea multe ori lucrul ăsta în ultima vreme, n-am cum să nu fiu afectat”

Neagu a adăugat și un alt motiv de supărare:

Nu știu, dar parcă, din pricina pandemiei ăsteia, am devenit cu toții mai răi, mai suspicioși, mai nemulțumiți. Nu ne mai convine nimic, aproape la orice găsim un motiv de a critica, căutăm mereu nod în papură. Sper că 2022 va fi un an mai bun pentru toată lumea, să ne regăsim plăcerea de a trăi și a ne bucura de lucrurile frumoase din jurul nostru”.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Două sunt motivele

 • „Nu știu, dar parcă … am devenit cu toții mai răi, mai suspicioși, mai nemulțumiți. Nu ne mai convine nimic, aproape la orice găsim un motiv de a critica, căutăm mereu nod în papură”.

  Domnule Neagu, rolul edilului este sa faca bine si cu cat mai putini bani, sa fie gospodar. Rolul contribuabilului este, pe langa plata taxelor, sa fie foarte atent la ce si cum se face cu banii dati de el. Contribuabilul are si datoria sa fie cat se poate de critic si sa semnaleze public lucrarile proaste, nejustificat de scumpe, clientelismul etc…
  Simplu, nu? Cam asa functioneaza democratia adevarata…

 • Pai cum sa nu devenim suspiciosi cand ai tolerat dezastrul dupa DJ203K si inca il mai tolerezi, deja la Maracineni nu se mai poate circula in siguranta, asfaltul a cedat in zeci de locuri, cimentul turnat pentru rigole a inceput sa crape dupa nici 5-6 luni, ce sa mai, e jale cu aceasta lucrare, normal ca te intrebi ce om normal la cap ii putea tolera pe astia, nu mai spun ca sunt in intarziere cel putin un an. Si inca ceva daca nu iti convine situatia pleaca din aceasta functie bine platita si mergi in privat sa vedem acolo faci performanta in vreun domeniu. Ca asa si eu pot sa vin maine in locul dumitale la conducerea Consiliului Judetean si iti garantez ca fac performanta cu banii statului si dumneata in locul meu la privat. In rest sa auzim de bine.

 • Domnul Neagu e suparat ca mai e și criticat?
  Da’ nu mai bine se urca el intr-una dintre masinile CJ-ului, cu benzina platita (si) de mine si incepe sa mearga prin (pseudo)drumurile din judet (inclusiv alea comunale, si alea tot in judetul Buzau sunt si tot oameni care platesc taxe si impozite merg pe ele) ca sa aiba macar o evidenta clara a celor degradate sau impracticabile astfel incat sa poate gandi (eh, aici e aici!) un plan de actiune?
  Nu mai bine face ceva concret, vizibil, in timp util, decat sa se laude cu lucrari incepute cand era bunica domnisoara (si care tot dubios sunt facute)?
  Zic si eu, nu dau cu parul. Ca oricum n-are importanta, noi suntem prosti si inculti, nu stim cat e de greu sa conduci o/un comuna/oras/judet/tara….
  Desi parca nu era obligatoriu sa fii conducator, asta-i o onoare si o obligatie, daca simti ca-i greu te duci frumusel de unde-ai venit si-l lasi pe altu’, poate-i mai priceput.

 • Domnul Neagu și ai lui de la CJ Buzău să pună mâna la treabă. La primarie de bine, de rau, se mai misca lucrurile, in timp ce la CJ este un dezastru. Intarzieri peste intarzieri, proiecte care abia inainteaza. A fost inaugurat cu fast podul de la Vadu Pasii dupa o intarziere uriasa. Drumul DJ203K este o rusine a acestui judet, alaturi de drumul spre Vulcanii Noroiosi. Oamenii doar vor rezultate, nu mai vor promisiuni.

 • Drumurile judetene sunt varza…. nu sunt suspiciuni ci o realitate…

 • Drumul Leiculesti- Monteoru este praf dupa 5 ani. Bani auncati… a ramas doar atentia…. rusine…..
  Astea nu le publica Reporterul, doar osanale si laude….

 • Drumul Leiculesti-Monteoru este opera unui „dobrica” a carui fata propulsata in parlamentul Romaniei a fost moneda de schimb pentru lucrarile primite! Si atunci, ce vorbim?!? Drumul respectiv era varza dupa 6 luni de la darea in folosinta…surpari, aluviuni pe carosabil, lipsa santuri de scurgere si alte lucrari de arta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.