Două vești bune de pe două bulevarde din Buzău

Vești bune pentru șoferii din Buzău de pe două bulevarde din oraș.

Astăzi se va termina de asfaltat ultimul segment din Bd. Unirii (între Mareșal Averescu și Patriei), porțiunea de lângă trotuar. Șoferii vor scăpa astfel de praf și gropi, iar traficul va reveni de marți la normalul de dinaintea frezării asfaltului.

Rugăminte, azi, pentru șoferi din partea muncitorilor de la Strabag de a îndepărta mașinile de pe segmentul unde se va asfalta în orele următoare.

Dacă vremea va permite, în decembrie, pe Unirii se va turna și stratul de uzură.

Veste bună și pentru Bd. Industriilor

Mâine urmează a se asfalta, ultimul strat, la intersecția dintre Industriilor și str. Aurel Vlaicu – intrarea în cartierul Mihai Viteazul.

Miercuri se va asfalta și intersecția cu strada Drăgăicii și strada Constanței (fostă Pogonele), joi se va face marcajul, astfel că de vineri traficul va fi mutat pe Bd. Industriilor pe jumătatea cealaltă (finalizată). Șoferii vor scăpa astfel de grija ocolirii gurilor de canal.

De săptămâna viitoare se va turna și ultimul strat, cel de uzură, pe jumătatea pe care se circulă acum.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Două vești bune de pe două bulevarde din Buzău

 • Adică, acest calvar de pe Constanței și Industriilor va mai dura ceva timp, nu? Zic ei, cam o săptămână, dar eu cred că până spre sfârșitul anului nu se rezolvă mare lucru. Cam prin preajma sărbătorilor, deși mai e o lună până atunci. Și asta dacă nu s-o pune pe vreo vreme rea, că ne tot amenință ăștia pe diverse canale media… Rabdă românul, că nu are ce face. A fost răbdător din fire dintotdeauna, că nu a avut niciodată încotro…

  Răspunde
 • Sa vedem daca pe sensul pe care se va turna ultimul strat de uzura (cel pe care s-a circulat pana in prezent), mai intai vor indrepta bordurile dislocate de trecerea camioanelor de tonaj greu si apoi vor asfalta, sau vor asfalta fara sa le repozitioneze. Astept momentul asta de cateva luni…. 🙂

  Răspunde
 • @jon snow
  Romanul a avut intotdeauna incotro, dar a fost un lenes, un fricos, un ciubucar, si un iobag (sa nu zic „taran”- ca si comportament, nu ca si locuitor la tara, a nu se intelege gresit)… De aia ne si bucuram după 30 ca ne asfalteaza si noua strazile. In 2021 strazi asfaltate!!! Iti dai seama nivelul romanului? Cu cat ne multumim? Tot asa e si cu toate cazanele de masini din trafic. Avem masini straine, ne falim, intoarce lumea capul dupa noi.. dar masina are 20 de ani vechime!! Asta se cheama „nivel intelectual”, nu rabdare!

  Răspunde
 • Asfalt turnat cu denivelari.
  Guri de canal cu 10 cm sub nivelul asfaltului.
  Statii de autobuz pe mijlocul strazii (serios, daca primele 2 probleme sunt „obisnuite” pentru Romania – ca asa suntem noi, semi-imbecili, acceptam sa dam bani (multi) pentru lucrari facute in bataie de joc – asta bate orice nivel de imbecilitate cunoscut pana acum la nivel mondial) .
  Per total o lucrare ce pare, pana acum, facuta doar de dragul de a fi bifata si asta pe lista.
  Da’ nu conteaza ca vom avea un trafic si mai aglomerat ca pana acum (daca din 2 benzi ale blvd. Unirii pe una vor fi statiile vietii, nu tre’ sa fii vreun geniu sa iti dai seama de ce va urma, nu?) , important e ca vom avea strazi facute cu bani europeni.
  Serios, suntem prosti sau ce? De-aia si suntem colonie…

  Răspunde
 • Numai un timpit poate sa sustina ca daca reduci doua benzi de trafic la una singura se fluidizeaza traficul ! In conditiile in care autobuzele stationau in statii in refugiile special destinate lor si lasau cele doua benzi libere , sa vezi acuma haos , nervi si injuraturi in trafic cind va fi coada de 1 kilometru in spatele autobuzului stationat in statia din centrul bulevardului !

  Sper ca Toma sa aiba frigidere incapatoare , de carne in mod sigur nu va duce lipsa !

  Răspunde
 • Mai spune Toma ca ce atita deranj cu liniile continue pe TRANSILVANIEI , sa facem bine sa tinem sensul pina la giratoriile din capetele strazii si intoarcem acolo pe sensul pe care avem treaba ! Serios inginere ? Adica sa poluam cu noxe 500 – 1.000 metri de mers inutil prin inima orasului , sa aglomeram degeaba traficul ( interesanta idee de ” fluidizare ” prin aglomerare ) ….

  Pai daca reducem doua benzi la una si se obtine fluidizarea traficului eu propun sa se desfiinteze si banda aceea si gata ! O sa fie cea mai mare fluidizare din lume ! Logic , ca sa nu ai ambuteiaje , interzici traficul . Eu propun in acest sens sa se puna indicator cu ” accesul interzis ” la toate intrarile in BUZAU si GATA , S-A REZOLVAT , vom avea cel mai fluidizat trafic din EUROPA !

  HAI ca ne-am dilit !

  Răspunde
 • @Tali Banu, sa stii ca ai dreptate … sa se faca Unirii pietonala !!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.