Două vești bune și una proastă

De câțeva zile pe Aleea Sporturilor, intersecția cu Dorobanți, au început lucrările pentru introducerea noii țevi de canalizare de diametru mare 1,2 metri.
Pentru introducerea țevii de 1,2 metri se sapă până la 4,5 metri!

O veste proastă

Vestea proastă, pentru șoferi și nu numai, e că traficul de pe Aleea Sporturilor se va desfășura cu greutate. Țeava trebuie să ajungă până în față la Aleea Sporturilor și de aici prin fața fostei uzine Contactoare până la intersecția cu strada Frăsinet. Două luni e un termen estimativ al lucrărilor.

Două vești bune

1) Începem cu cea referitoare la trafic. Va fi îngreunat, dar va fi! Asta întrucât inițial era vorba ca Aleea Sporturilor să fie închisă complet pe durata lucrărilor!


2) O țeavă de canalizare de diametru superior va însemna preluarea unei cantități mai mari de apă meteo în caz de ploaie torențială. Asta înseamnă că străzile Chiristigii și Frăsinet nu vor mai aduce a Veneția atunci când va ploua torențial.


Noua țeavă de canalizare de diametru mare ce pornește de pe str. Frăsinet și se continuă pe Mesteacănului și Aleea Sporturilor trebuie să ajungă până în stația de epurare. Asta înseamnă că de pe Aleea Sporturilor săpăturile vor continua pe str. Dorobanți.

Deja, Urbis Serv lucrează pentru a moderniza strada Luminii, care care va prelua mare parte din traficul de pe str. Dorobanți:

Pe strada Luminii se ridică la cotă gurile de canal și se înlocuiesc bordurile avariate, înainte de începerea asfaltării

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Două vești bune și una proastă

  • Cum, inca nu a venit nimeni pe aici sa zica ca-i de naspa in Buzau, avandu-l la primarie pe Toma ? Si ca a distrus orasul… etc…etc….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.