Două vieți luate de o depășire pe linie continuă!

„Nu e corect ce faceți. Dacă șoferul e buzoian, ascundeți faptul că el e vinovatul ? Așa se face presă ?”.

Mai multe astfel de mesaje de reproș au venit în ultimele ore către reporterul buzoienii.ro cu referire la tragedia de la Movila (Ialomița) în urma căreia au murit o fată de 23 de ani și o femeie de 62 de ani.

Astăzi, reporterul buzoienii.ro a căutat să verifice informația din mai multe surse și dacă reproșul e unul corect.

Da, șoferul buzoian de 26 de ani e vinovat!”

„O să te omor, mă! Vin după tine și te omor!”.

Asta i-a strigat șoferul de 62 de ani din Bacău (autoturism Audi) buzoianului de 26 de ani (autoturism BMW). Primul se întorcea de la mare, al doilea se ducea.

Băcăuanul a rămas fără soție (62 de ani), buzoianul fără prietenă (23 de ani). Ambele victime au murit pe loc.

Buzoianul e acuzat că depășit pe linie continuă!

Șoferul din Bacău susține că el circula regulamentar și că buzoianul s-a desprins din coloană și a intrat în depășire fără a se asigura.

Informația a fost confirmată, neoficial, inclusiv dinspre polițiștii rutieriști: „Ancheta e în desfășurare, dar primele date indică o pătrundere pe contrasens a șoferului de 26 de ani”.

Din fotografii se observă linia continuă. În prim plan e Audi-ul de Bacău, în fundal BMW-ul de Buzău. Tânărul de 26 de ani de la volanul BMW-ului a fost luat cu elicopterul SMURD de la locul accidentului și transportat la spital

Astăzi, șoferul de Bacău (reîntors la locul tragediei pentru a ridica de la Primăria Movila certificatul de deces al soției) și-a înmuiat amenințarea: „Vă dați seama, am spus ce am spus atunci la cald”.

Autoturismul condus de băcăuan și în care a murit soția acestuia

Primar Movila: „Mulți au murit aici. Drumul are o problemă!”

Mihai Valeriu, primarul din Movila, comună dintre Țăndărei și Fetești, spune că drumul dintre cele două orașe e foarte periculos și că a produs de-a lungul timpului multe victime.

„Deși e linie dreaptă, drumul are o problemă. Sunt mici delușoare, dacă le pot spune astfel, de nu poți vedea dacă îți vine ceva din față. Într-un astfel de loc s-a întâmplat nenorocirea. Preventiv, cei de la drumuri au trasat linie continuă și au pus indicatoare de interzicere a depășirii. Dar, nu toți le respectă. Vara e aglomerație de mașini către și dinspre mare, se formează coloane, unii șoferi se grăbesc și așa apar accidentele”.

În acest timp, rudele și prietenii Iuliei Alexandra „Lulu” se pregătesc de înmormântare. În loc de nuntă și botezuri, „Lulu” va fi condusă la Beceni pe ultimul drum.

O concluzie tristă, scrisă de reporter și cu alte prilejuri, la fel de triste, mașinile sunt utile și frumoase, dar atât de periculoase. E suficientă o clipă de neatenție.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Două vieți luate de o depășire pe linie continuă!

 • Bai, primarule, drumul nu are nicio problema. Soferii cretini au o problema…la cap. Efectuarea unei depasiri la 160kmph peste linia continua cand e deal si nu stii ce apare dupa nu e problema drumului, e problema psihopatului de la volan.

  Răspunde
 • audi vs BMW – un fel de star wars pe străzile patriei (dark side vs jedi)
  cine va câștiga?
  doamna cu coasa […]
  ps. sper că li se vor suspenda pe viață dreptul de a conduce celor care cauzează accidente cu moartea instantanee a altor participanți la trafic(nevinovați).
  intelegi iohanise? sau tre’ sa folosesc gogle translate in limba ta?

  Răspunde
 • Mama lui de drum doldora de delușoare care știrbesc vizibilitatea lu alde cocă cu bamfeu care merg și ei cu 160 pe unde pot, fie si dincolo de-o parldalnica de linie continua !

  Bine, in cazul de față bag seama că bamfeu’ fu a lu’ piți, cocă era doar vizitiu…

  PS: nici o paguba !

  Răspunde
 • Vrem numele și prenumele șoferului? De ce nimeni nu ne spune ce se ascunde. Iar avem de aface cu băiat de bani gata?? Și părinți vor musamaliza cum a fost și cazul din București cu Mario Iorgulescu în care a murit un băiat . Asta e țara în care trăim.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.