Dr. Zoican: „Din ciclul toate mi se întâmplă numai mie. L-am pierdut pe Boris”

„Au fost trei zile de coșmar. L-am pierdut pe Boris vineri dimineață. În zona magazinului TDV de pe E85 la Mărăcineni. Boris e un Saint Bernard de un an și cinci luni. Am fost terminați, toată familia, îl iubim foarte mult”, a povestit dr. Adrian Zoican, șeful UPU Buzău.

„N-am mai fost om în astea trei zile. Din ciclul toate mi se întâmplă numai mie. L-am căutat cu disperare, uneori cu lacrimi în ochi. Am bătut aproape toate străzile din Mărăcineni și câmpurile din jur. Am găsit pe lunca râului Câlnău șacali și egrete albe”, a povestit Zoican.

Ieri, happy-end

Din fericire, povestea s-a terminat cu bine.

„Ieri am primit un telefon de la domnul Nicolae Coman de la Coman Design. S-a întâmplat să vadă și câinele și postarea mea de pe facebook. Câinele se aciuase pe proprietatea dânsului. Când am ajuns acolo plecase din culcușul său. A apărut singur,de undeva din spate, ud leoarcă. A dat de un mic lac și, din cauza căldurii, se băgase acolo. Când l-am văzut am fost un om fericit”.

Zoican, ieri la prânz, pe facebook: „Boris! Multumim domnului Coman!”

După toată tărășenia, Zoican va căuta în aceste zile prin magazinele de profil o lesă cu GPS. De se va întâmpla ca Boris să mai iasă din curte, cu dispozitivul GPS va fi ușor de găsit.

loading...

4 comentarii la „Dr. Zoican: „Din ciclul toate mi se întâmplă numai mie. L-am pierdut pe Boris”

 • Sunt un fan al ciclului de filme americane avându-l ca protagonist pe un minunat câine Saint-Bernard , supranumit “Beethoven” și peripețiile prin care trec cele 2 familii – cea umană și cea … canină ! Am scris asta fiindcă l-am înțeles pe dl. dr. Zoican și cred că a fost tare afectat de întâmplare atât dânsul cât și familia… Pentru că totul s-a terminat cu bine, îi sugerez dlui. doctor să-i procure lui Boris nu numai o lesă cu GPS ci și – printre alte ” urgențe ” – un mic butoiaș cu coniac … Cheers !

 • Stiu ce inseamna. Si eu l-am pierdut acum 8 ani pe Negrutz al meu, dar nu l-am mai gasit, desi l-am cautat peste tot, inclusiv la toate adaposturile de la hingheri, am pus anuntzuri cu recompensa grasa pe garduri si stalpi. In zadar.
  Desi este un animal, este un membru al familiei. Este ca si cum ai pierde un copil sau un frate.
  Dr. Zoican a fost norocos…….[Leo]

 • Numai pt. că e un iubitor de animale medicul Zoican merită TOT RESPECTUL din partea buzoienilor !
  Şi aici avem un caz fericit… Dar ce ne facem cu numeroasele cazuri de animale maltratate sau ucise cu bună-ştiinţă de nemernici ????!
  Ar trebuie cât mai mediatizate şi cazurile în care aceştia sunt prinşi (iar pentru asta, lumea să fie încurajată să-i denunţe !!!) , pedepsiţi şi supuşi oprobriului public , ca să fie lecţii de ţinut minte şi pt. alţi eventuali / viitori nemernici !

 • Va mulțumim domnule doctor ptr injuriile primite. Cainele a scapat sa vedem daca și noi scapam la fel. Ne întristatm cand stim ca va avem ca medic și șef un om ca dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.