Drăgaica s-a mărit azi cu 50%!

Doar Toma ar fi putut, ca primar, să înlăture la Buzău mafia maxi-taxi.

La fel, doar Toma ar fi putut să scape Buzăul de mafia Ecogen, care sugea 10 mil. € pe an din bugetul orașului.

Azi, Toma a mai reușit un lucru, pentru care i-a s-au pus numeroase piedici. A mărit cu 50% spațiul de la Drăgaică/talcioc:


Și asta nu e tot. În viitorul apropiat va mai fi dărâmat un gard (vezi foto mai jos) pentru a se alipi Drăgăicii/talciocului încă un teren (proprietate a municipalității, fostul Aquafor):

Ăsta-i al doilea gard care va fi îndepărtat, mărind și mai mult spațiul Drăgăicii!

Pe terenul de la Aquafor se va ține pe durata Drăgăicii talciocul:

Azi s-a turnat piatră peste locurile mai mocirloase. În viitor se va asfalta și aici, pentru a se amenaja parcare (în speranța că se va elibera astfel de mașini strada Drăgăicii)Reporterul a spus la începutul articolului că doar Toma ar fi reușit, pentru că un altul – dacă ar fi venit la cârma primăriei – și să fi avut aceste idei bune, ar fi fost îngenuncheat de mafie. Toma a avut avantajul de a fi un om bogat și puternic, astfel încât a fost greu să fie pus cu botul pe labe

Citește și:
loading...

10 comentarii la „Drăgaica s-a mărit azi cu 50%!

 • Da ! Mărirea terenului pentru Drăgaică și talcioc, clar va îmbunătăți nivelul de trai în Buzău și locuitorii vor fi mult mai fericiți!

  Răspunde
  • O s-a îmbunătățească traiul cocalarilor care vin în Bengal să cumpere joarse! Un lucru îmbucurător! Iar în viitor s-ar putea construi locuințe!

   Răspunde
 • E ora 2 noaptea si muzica din cluburi duduie de tremura blocurile in cartiere intregi. Pe afara latra maidanezii. Cica nu mai e ca pe vremea lu Boscodeala. Hai, sa mori tu? Da cum e?

  Răspunde
  • Omule, din punctul asta de vedere nu se va schimba niciodata nimic in Buzau si nici in Romania, pentru ca ambele locatii sunt populate de … ai ghicit, romani si romi in special. Maidanezii exista din cauza iubitorilor de animale, insa acesti iubitori ar trebui sa-i ia pe toti acasa, sau sa propuna masuri concrete prin care aceste suflete sa fie inlaturate de pe strada, pentru ca nu este locul lor acolo. Din punctul meu de vedere, orice necuvantatoare ar trebui cipata la nastere si proprietarul sa raspunda de ea exact ca de un copil. A ajuns pe strada, sa fii sanatos, vei plati cazarea la un hotel de animale sau iti iei animalul inapoi acasa dupa ce platesti o amenda. Solutii sunt, dar este mai usor sa o bagi pe aia, sunt si ei suflete! Sunt si imi este mila, dar imi este mai mila de copilul meu care nu poate merge linistit spre scoala fara sa-i fie frica ca va fi tabarat de niste suflete flamande.

   In ceea ce priveste subiectul, cred ca in talcioc ar trebui sa se comercializeze exclusiv produse second hand. Daca vor dori si alti comercianti sa participe, sa fie un spatiu doar pentru ei unde sa se verifice de organele abilitate, respectarea legilor.

   Răspunde
 • Care este câștigul primăriei, în afară de bilete? Care este câștigul României și a bugetului țării? În acest spațiu, ar trebui ca oamenii să vândă doar lucruri care nu le mai sunt necesare. Celelalte, produse noi, ar trebui fiscalizate, detergenți, hârtie ig, scule, produse alimentare de import, fiscalizate și cei care vând să respecte condiții de igiena sanitară, etc. Se vaită că se face evaziune, păi acest lucru este încurajat aici, două zile în loc de una, spațiu mai mare. Să mai spun și de lucrurile furate care se vând aici.

  Răspunde
  • Da. Ar trebui totul fiscalizat. Chioșcul de la întrarea în piață mare, întrarea de la biserica, nu da bon decât dacă atragi atenția. Este patron cred un cunoscut de al lui Ciolacu….avea lapte la dozator acum ceva vreme….el cum poate? Anaf ul doarme?

   Răspunde
 • TRAIASCA BEREA SI CU MICUL E NR UNUL IN TALCIOC

  Răspunde
 • „în speranța că se va elibera astfel de mașini strada Drăgăicii” – pe strada dragaicii avem politia rutiera care poate aplica sanctiuni (daca lucreza)

  Răspunde
  • Aia e de competenta politiei locale, rutiera nici nu se mai baga pe asa ceva de cand s-a modificat legea si a fost data atributia la politia locala.
   Dar politia locala nu aplica legea decat daca „iei locul” unui coleg de-al lor sau unui politician sau mafiot.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.