Dragnea condamnat! Iată câți ani a primit!


Cu câteva minute în urmă, completul de trei judecători de la Înalta Curte a anunțat verdictul în dosarul Liviu Dragnea.

Condamnare la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare.

De notat că verdictul este pe fond și că Liviu Dragnea va face apel. 

Celelalte sentințe dictate azi au fost:

Floarea Alesu – 3 ani și 7 luni cu executare. Floarea Alesu e fosta directoare a Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman,

Rodica Miloși – 3 ani cu suspendare. Rodica Milos a fost director economic la DGASPC Teleorman.

Șefu Olguța – 3 ani închisoare cu suspendare. Fost director executiv adjunct al D.G.A.S.P.C. Teleorman

Ionel Marineci – condamnă cu suspendare 3 ani. Sef serviciu în cadrul Complexului de servicii destinat copilului și familiei,

Marica Valentina Mirela: Condamnată la 3 ani cu suspendare. Fost șef al Complexului de recuperare și coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei

Bombonica Prodana (fosta soție a lui Liviu Dragnea): încetează procesul penal. Sancțiunea administrativă a amenzii de 1000 de lei

Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, în legătură cu angajarea la DGASPC Teleorman a două persoane, care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. Cele două, Anisia Stoica și Adriana Botorogeanu, ar fi lucrat în realitate pentru PSD Teleorman, dar ar fi încasat salariile de la Protecția Copilului Teleorman, deși nu se duceau la serviciu. Adică, luau bani de la stat, deși lucrau pentru partid, o entitate privată. În total, ar fi primit, între 2006 și 2013, aproape 108.000 de lei.

Pronunţarea sentinţei în acest dosar a fost amânată de mai multe ori, ultima dată fiind pe 8 iunie, când judecătorii au motivat că au nevoie de timp pentru a studia concluzii scrise depuse de o parte dintre inculpaţi.

loading...

10 comentarii la „Dragnea condamnat! Iată câți ani a primit!

 • Stiu un caz asemanator la Buzau insa am specificat si in presa dar va e frica sa loviti in oameni de genul dl.Dragnea

 • Domnule Tereaca, luati legatura cu domnul Toma si cu Tepelus – sa lase Bac-ul deoparte ca nu mai prezinta importanta in astfel de momente – si….la lupta in Piata Victoriei impotriva statului paralel. Sper ca nu tradati acum pe ultima suta….de metri !

 • La Buzau
  Multora le este frica sa dea in pesede
  Bai ciudatilor care plecati capul,pe vremea comunistilor aveati de toate mai putin libertate
  Acum este invers
  Luptati daca nu va este bine
  Hotii din pesede
  Trebuie sa cada definitiv

 • Prefer să mă abțin până la pronunțarea sentințelor finale și executorii .

 • Ivan spune aici ce stii, poate citeste vreun procuror cinstit si se autosesizeaza.
  Eventual daca esti din interior fugi si depune un denunt.
  Daca stai si doar bati apropouri fara sa dai date concrete nu are cum sa se intample ceva.

 • Măi frate, ce de buimaci își dau cu presupuța la mintea lor mioapă de un cobai putere. Li s-a făcut dor de coasa lu Boc de tăiat salarii și pensii, de Unguentul cu vita kobe, de Cioloșenia pământului ăl cu austeritatea li cu alde Gushet-Prună la justiție. Sărmanele gângănii, fug de dracu ca să dea peste tac-su.

 • Ca Hitler in ultimele zile ale razboiului, si Dragnea se agata de irealitate, si cei din jurul lui ( gen Iordache) traiesc in o lume imaginara.
  Frica de inchisoare este crunta, nu se gandeau ca vor plati dupa atatia ani…. asta este, cand furi iti asumi un risc. Unii platesc, altii spera sa scape.

  @cei care stiu ilegalitati : daca le spuneti si le faceti publice vor dispare, daca nu….vom ramane saraci .

  Copii nostri sufera din cauza celor care au furat si fura ca Dragnea si altii din toate partidele- avem spitale murdare si fara dotari, scoli daramate, gradinite putine etc.

 • despre furat:

  Sa se sesizeze DNA la hranirea din Spitalul Judetean : portii pe jumatate, scume, mancare din resturi nevandute, spaga la Director, Spaga la Minister, Spaga la sindicat, spaga la CJ, asa este relatia Fortuna- Spital, iar daca are cineva curaj -cercetati hranirea la armata ( Buzau, Bobocu…) cum se carau genti de bani….

 • Daca ați uitat,va amintesc de primarul Toma,când a primit un șut!
  S-a dus repede peste președintele judecătoriei să-i ceara explicații,pentru ca nu a fost cum a hotărât el!!!

 • Din studii de specialitate rezultă că atunci când un om se înregimentează politic și intră într-un partid – INDIFERENT de doctrina lui – ei bine, acel om nu mai e ce-a fost până-n clipa aia … Trebuie să înțelegem – oricît de dureros ar fi pentru unii dintre noi – că absolut tot ce mișcă, în orice domeniu, are un scop POLITIC , o tentă politică în favoarea satisfacerii unor interese ( personale și de grup ) … Ar mai fi de spus că nimic nu se întâmplă fără avizul ” serviciilor ” , fără de care – nu-i așa ? – nu se poate trăi ! Iar, în sfârșit, vizavi de evenimentele care macină energiile țării – e vorba de JUSTITIA ROMANA – poporul nostru are o vorbă veche, pierdută în negura timpului , dar care-și păstrează actualitatea : ” NU IESE FUM, FARA FOC ! ” … Niciodată …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.