Dragnea l-a propus și pe Ciolacu ca premier! Buzoianul a refuzat. Iată de ce!

Probabil că dacă ar fi vrut, Marcel Ciolacu ar fi urmat să devină viitorul prim-ministru al României.

Se știe că buzoianul este unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Liviu Dragnea.

Dacă nu cumva chiar cel mai apropiat, după cum s-a lăsat a se înțelege în mai multe rânduri.

Iar Liviu Dragnea i-a făcut în aceste zile lui Ciolacu oferta de a deveni prim-ministru.

Numai că buzoianul a mulțumit frumos dar a declinat oferta, așa cum au făcut-o și Mihai Fifor, Carmen Dan, Olguta Vasilescu și Adrian Tutuianu.

Doar Mihai Tudose de la Brăila a acceptat, iar acesta a devenit noul candidat al PSD la funcția de prim-ministru, cu șanse mari de a și ocupa această funcție.

„Da, e adevărat, domnul Dragnea mi-a făcut această ofertă. Însă, am refuzat-o. Motivul e unul cât se poate de simplu. Consider că Mihai Tudose e mai pregătit decât mine. Eu n-am această experiență guvernamentală. Ar fi fost o greșeală din partea mea să mă arunc direct la funcția de prim-ministru. N-au intrat zilele în sac”, a spus Ciolacu azi pentru buzoienii.ro.

De notat că Ciolacu a lăsat a se înțelege că nu-i exclus ca de această dată să preia o funcție de ministru în viitorul guvern PSD.

Și în decembrie, Ciolacu, dacă ar fi vrut ar fi putut ocupa o funcție de ministru, însă Dragnea l-a rugat atunci să rămână alături de el la conducerea partidului și în Camera Deputaților.

Deocamdată, singurul prim-ministru buzoian a fost boierul Alexandru Marghiloman în 1918.  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Dragnea l-a propus și pe Ciolacu ca premier! Buzoianul a refuzat. Iată de ce!

  • E uimitor cât de jos a coborât funcția publică în România. Oameni cu școala făcută la distanță, la mare distanță de carte și de profesori, pe la tot felul de particulari „ecologiști”, vânzători de diplome false, ajung peste noapte în posturi de miniștri sau de premieri. Ce performanțe a reușit Ciolacu în vreun domeniu al vieții? El este, în cel mai bun caz, un simplu activist de partid, care s-a remarcat doar prin lingușitorie, servilism și ploconeală pe lângă foștii lui șefi, chiverniseală personală din banii publici, ca viceprimar și director Urbis(cu dosare penale înaintate de Curtea de Conturi, și prin selectarea cadrelor celor mai slab pregătite, necinstite și obediente, după ce i-a mătrășit pe cei dinaintea lui din vârful psd.

  • Promovarea lui Mihai Tudose are la bază cel puțin unul din două motive:
    – Acordul președintelui Johannis cu un susținător constant al achizițiilor de tehnică militară americană, ca președinte al Comisiei Economice a Camerei Deputaților și ca Ministru al Economiei în două guverne, garanția îndeplinirii obligațiilor asumate în fața lui Donald Trump.
    – Este un om fidel partidului care va duce la îndeplinire sarcinile trasate de Liviu Dragnea, în primul rând în ce privește înființarea Fondului Suveran de Investiții și Dezvoltare, un proiect revoluționar, lege făcută de Tudose dar ținută în sertar, la ordinul cui?, de Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.