„Dragnea urmărește să-i debarce pe Ciolacu și Tudose din fruntea guvernului”. Comentariu în presa centrală despre rolul important jucat de buzoian

Numele buzoianului Marcel Ciolacu apare, tot mai des, ca jucând un rol importat pe scena politică românească în articolele cunoscutului jurnalist (de dreapta) Dan Tapalagă.

În două editoriale publicate în ultimele zile în Hotnews se face vorbire despre existența și acutizarea războiului surd pentru supremația în PSD între Dragnea și Tudose, Ciolacu fiind prezentat ca fiind de partea primului ministru.

Nu știm dacă Tapalagă doar bagă bățul prin gardul PSD-ului, pe principiul întărâtă-i drace, sau dacă informațiile sale au o bază reală.

Buzoienii sunt însă cu urechile ciulite, iar unii chiar îngrijorați, în condițiile în care din postura de viceprim-ministru Ciolacu a adus la Buzău bani și investiții ca nimeni altul.

Reamintim de alocarea către județul Buzău a celor mai mulți bani pe cap de locuitor în programul PNDL II, de înființarea unui penitenciar la Unguriu, de subvenția de 150 de miliarde pentru RAM și prinderea spre finanțare a Centurii de Est a municipiului etc.

Iată referirea la Ciolacu din editorialul de ieri (clic AICI pentru articolul complet)

„Al doilea obiectiv al Congresului dorit de Dragnea ar fi debarcarea lui Mihai Tudose si Marcel Ciolacu din Guvern, cam dupa acelasi tipic dupa care a fost dat jos Grindeanu: abateri de la programul de guvernare, complicitate cu statul parlalel, etc. Am evocat deja in textele anterioare rolul important jucat de  Marcel Ciolacu, vicepremierul care a trecut de ceva timp in tabara Tudose. Ciolacu tine legatura cu baronii si se asigura de loialitatea lor, mai ales ca guvernul tocmai a impartit bugetul”.

Într-un alt articol (click AICI) publicat pe 21 decembrie se face din nou referire la Ciolacu:

„Apoi, exista informatii ca Marcel Ciolacu, omul plantat in coasta lui Tudose in pozitia de vicepremier, a schimbat deja tabara. Ciolacu joaca azi rolul lui Dragnea pe vremea cand Ponta era premier: tine legatura cu baronii si se asigura de loialitatea lor, dar nu fata de actualul lider al PSD, ci fata de cine imparte resursele”.

loading...

5 comentarii la „„Dragnea urmărește să-i debarce pe Ciolacu și Tudose din fruntea guvernului”. Comentariu în presa centrală despre rolul important jucat de buzoian

  • Trădarea la ciolacu e un modus vivendi. Dragnea trebui sa i întrebi pe boscodeala sau pe ion vasile si te lamureai.

  • Ciolacu are un simț aparte când e vorba de trădare. Pentru el trădarea este un al șaselea simț !

  • Eu nu îl cunosc personal pe dl Ciolacu ,doar din media ,dar ceea ce a făcut pentru Buzău ,legal,nu cu mâinile la spate ,nu m-a putut lăsa indiferent ,Așa că eu îl stimez și îl apreciez și în funcția din Parlament ,nu numai ca buzoian născut ,crescut aici .Părerea mea este că și în momente de cumpănă dlui trebuie sprijinit ,sub orice formă ,pentru că nu și-a dezonorat nici funcția ,nici rolul și nici propria persoană .

  • Pana una alta nu am văzut nici-un ban! Dl Ciolacu, din poziția de vicepremier, este funcțional mana dreapta a lui Tudose. Chestiile cu baronii sunt comune tuturor liderilor sus-puși de ei si ținuți acolo la butoane după cum merita.
    In loc de centura de est (care fie vorba-ntre noi este doar o poveste) mai bine finanța drumul expres/autostrada/sau cum o mai fi de la Ploiești, la Buzău, Focșani s a m d.
    Ii urez si dlui Vicepremier, deputat, președinte de filiala de partid, ca si cititorilor „la mulți ani 2018!”.

  • Ciolacul nu face altceva in „politica” decat ceea ce se practica la Buzau din decembrie 1989 incoace si chiar dinainte de 1989;Ploconire si tradare,servilism si slugarnicie,hotie si banditism,,turnatorie si tortionarism,lichelism si derbedeism „politic,etc.S-a confirmat pana acum prin toti „politicienii” buzoieni si toti parvenitii si lichelele politice de pe scena politica buzoiana sau cea nationala,faptul ca pe aceste meleaguri si-au gasit salas „politic” si rampa de lansare politica numai hotii,banditii,talharii,lichelele,turnatorii,tortionarii,derbedeii,aventurierii si parvenitii politici,etc.Din punct de vedere politic ,Buzaul ca oras si judet poate fi numit fara nici un fel de rezerva…..”Sodoma so Gomora” politicii din aceasta parte de tara.No o sa fac o insiruire de nume a tuturor ticalosilor si leprelor politice buzoiene ,fiindca ar fi pierdere de timp si ii stie toata lumea.Eu va propun un singur lucru: din 2018 sa desfasuram mitingurile de protest la nivel local si mai ales national sub deviza „SA LE DAM….PAPUCII!” ,iar ca motto cele rostite de Mahatma Ghandi: „Veritas laborant nimis saepe,extinguitur nunquam” ,in traducere -Desi respins de nenumarate ori,adevarul nu piere niciodata! De ce acest motoo? Simplu:Comunismul si Securitatea ,neocomunismul si neoSecuritatea rebotezate trebuie distruse pe orice cai si prin orice mijloace!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.