Dramă într-o familie din Cozieni. Avea doar 22 de ani

Dramă în familia Gâtlan din Cozieni.

Costinel, fiul ce abia împlinise 22 de ani, s-a prăpădit duminică după-amiază într-un accident rutier.

Costinel se afla singur în mașină pe drumul județean dintre comuna Florica și E85. Nu se știe de ce, dar în singura curbă de pe acest drum județean (vezi foto mai sus), mașina a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de un stâlp marginal! Tânărul șofer a decedat apoi la spital! Cauza (o defecțiune tehnică, o stare de rău ori pur și simplu neatenția) nu va fi aflată probabil niciodată.

Tatăl lui Costinel se numește Mirel Gâtlan și este foarte cunoscut în lumea transportatorilor buzoieni. Conduce zilnic microbuzul pe relația Buzău – Săpoca – Berca – Chiliile.

Pe facebook sunt sute/mii de mesaje de condoleanțe. Cunoscuții se roagă ca familia (tată, mamă și soră) să poată trece peste așa nenorocire

Mirel Gâtlan: „Suntem cu inima distrusă si cu multe regrete. Pentru aceia care vor să-l însoțească pe fiul meu pe ultimul drum, anunțăm că o vor putea face mâine, 4.03.2021, ora 12:00 la biserica din satul Pietraru, comuna Cozieni. Cine dorește să participe are la dispoziție un microbuz care pleacă din Buzău la ora 10:30 din stație de la clubul polițiștilor și un microbuz din Chiliile”.

Costinel locuia într-un bloc din cartierul buzoian Micro V . Familia Gâtlan e originară din satul Pietraru, comuna Cozieni

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Dramă într-o familie din Cozieni. Avea doar 22 de ani

  • Sincere condoleanțe!
    Dumnezeu să-l ierte și să dea putere familiei să meargă mai departe!

  • Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.