Ultima oră! Dramă la Pogoanele. A luat foc casa unei familii cu nouă copii

Conform Smeeni.com un incendiu a izbucnit miercuri, imediat dupa lăsarea întunericului, la casa unei familii cu 9 copii din orașul Pogoanele.

„Nu înțeleg ce s-a putut întâmpla. De la ce a luat foc și mai ales cum de s-a extins așa de repede. M-am dus să-mi iau un pachet de țigări. N-am ajuns până la colț, că m-au strigat copiii. Am venit imediat dar n-am putut intra. Atât de puternic era focul. Mare necaz, eu sunt un amărât de văcar, din asta îmi întrețin familia. Avem nouă copii. A ars ce era în două camere, în rest n-a pătruns focul. Aveam doar haine, actele, paturile și mobila în camerele camerele care au ars”, a spus proprietarul către reporterul Smeeni. com.

Alarma a fost dată de către copiii proprietarului – Cosma Stelian – care tocmai iesise din curte si se îndrepta către magazinul de la colțul străzii. In câteva minute doua camere din locuința au fost inundate de flăcări si fum, iar bărbatul deși a încercat sa intre si să-si salveze o parte din bunuri nu a mai reușit.

A alertat vecinii care, pana la sosirea pompierilor, au sarit in ajutor si au incercat sa potoleasca flacarile cu galeti si furtune cu apa conectate la pompa unui vecin.

La sosirea pompierilor de la ISU Buzău focul se manifesta inchis la doua camere din partea frontala a locuintei precum si la o parte din acoperis. Incendiul a fost lichidat in aproximativ o ora si jumatate.

Incendiul este pus pe seama unui scurtcircuit la instalatia electrică a locuintei, care dupa spusele proprietarului era foarte veche.

In urma incendiului sotia proprietarului a suferit cateva arsuri usoare la un brat, nefiind insă necesare ingrijiri medicale.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.