Dramă pentru unul dintre pompierii veniți la intervenție!

Romeo Baciu e pompier la postul ISU de la Padina (care răspunde de sudul județului Buzău).

Ieri după-amiază, Romeo era la serviciu. La ora 17.00 a sunat telefonul în unitate:

„Mașină răsturnată între Padina și Căldărăști. Mergeți urgent acolo!”.

Când a ajuns acolo, Romeo a încremenit. Tânăra nemișcată, cu fața în jos, era fata lui.

„E fata mea!”, a strigat Romeo către colegii pompieri

Pompierul buzoian habar n-avea că Ștefania, fata lui, clasa a opta, ieșise la plimbare cu mașina cu un băiat, astfel că șocul, la vederea victimei, a fost total.

Ultima fotografie împreună

Ștefania îl iubea mult pe tatăl ei. De ziua lui a postat fotografia de mai sus, însoțită de următorul mesaj: „Chiar și cu trecerea anilor vreau să rămân fetiță mică pentru tăticul meu. Te iubesc cel mai mult tăticul meu, la mulți ani”

Romeo Baciu e despărțit de Alina, prima lui soție (mama naturală a Ștefaniei), dar fata a rămas cu el. Atât Romeo, cât și Alina (acum în Spania) s-au recăsătorit, dar cei doi părinți o iubeau foarte mult. În vacanțe, Ștefania mergea în Spania la mama ei.

Romeo Baciu a făcut parte din primul echipaj de pompieri care a intervenit în urmă cu 18 ani în explozia de la Mihăilești. A supraviețuit, dar suflul exploziei i-a afectat cele două timpane.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Dramă pentru unul dintre pompierii veniți la intervenție!

  • Ce cauta în mașină cu un baiat rrom și fără experiență ? Sa fim realiști…păcat ca a fost așa dar parcă o și caută. El nu va păți nimic iar pe ea a băgat o in mormânt. Dumnezeu sa o ierte!

    Răspunde
  • Acum aveți răspunsul la drama aceasta; familiile în care sunt divorțuri produc traume psihice puternice asupra acelor copii care de multe ori se concretizează în educație precară și de aici se deduce cum acest copil a ajuns în dreapta într-o mașină cu un băiat la vârsta de doar 15 ani! Nu avea ce căuta acolo! Păcat!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.