Drame pentru mama naturală și mama vitregă

Sunt două tragedii din viața lui Cosmin Dan, care i-au marcat cu siguranță existența.

În primul rând, în urmă cu aproximativ zece ani, mama sa a murit de cancer.

Cosmin și-a iubit mult mama, iar două din postările sale de pe facebook au făcut referire la ea.

„Ca să fii BOGAT, e de ajuns sa-ți strigi MAMA, iar ea să-ți răspundă” – Cosmin Dan, iulie 2016

Și  anul trecut în octombrie, Cosmin Dan a postat pe facebook o melodie tristă cu referire la mama lui cu mesajul „Lacrimi de iubire cad uneori din cer…”.

Mama vitregă s-a sinucis!

După decesul mamei, tatăl a încercat să-și refacă viața cu o altă femeie cu care s-a recăsătorit.

Au vândut casa în care locuiau (tată: Ionel Dan – electronist, Cosmin și soră) și s-au mutat în spatele Facultății Bioterra unde și-au construit o casă nouă.

Numai că pentru a construi casa au apelat la credite. Au acumulat datorii, iar mama vitregă s-a sinucis! O a doua tragedie familială.

Era student în București

Cosmin Dan a absolvit în 2017 Colegiul Economic, iar de anul trecut era student la Universitatea de Științe Agronomie și Medicină Veterinară.

Unii cunoscuți mai vechi spun că era de familie bună, dar că dramele familiale i-au afectat echilibrul interior, iar apoi anturajul l-a îndreptat pe căi greșite.

Acum, riscă să primească închisoare pe viață din cauza cruzimii omorului său – incendierea victimei – dar și a apartamentului din blocul de pe Bd. Bălcescu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Crimă cu premeditare ? Ce poză și-a pus ucigașul-piroman drept copertă pe facebook

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

5 comentarii la „Drame pentru mama naturală și mama vitregă

 • Ce faci Tereacă, inventezi circumstanțe atenuante ? Nu există absolut nici o scuză pentru ce a făcut acest individ. În foarte multe familii există drame mai mult sau mai puțin cunoscute…și totuși oamenii rezistă, luptă și nu provoacă alte tragedii.
  Cu siguranță justiția va ști să pedepsească pe măsură, atât criminalul cât și complicii, fără a se lăsa impresionată de pledoariile avocatilor or diverșilor…jurnaliști.

  Răspunde
 • Da , dramele familiare(personale) te dezechilibrează psihic , emoțional, dar asta nu-ți motivează eventualele derapaje în societate , de aceea sunt psihiatri , psihologi , spitale de specialitate , apropiați (prieteni , rude ,etc) , care , se pare , că în cazul de față au pus ,,paie pe foc,, ! Păcat , păcat de victimă dar și de el !

  Răspunde
 • L NU dramele din viața lui nu justifica comportamentul lui de a da foc era un băiat la facultate și trebuia ca aceste drame din viața lui sa l întărească și sa meargă mai departe cu facultatea și sa devină un om bun nu unul rău să i mulțumească domnului ca i sănătos și chiar dacă mama de a doua sa sinucis el trebuia sa se gândească Cum sa continue viața și sa găsească soluții sa plătească datoriile chiar și întrerupând facultatea sa meargă în străinătate sa facă bani Cum fac mulți alții și sa o ia pe calea cea buna nu cea rea ,sper ca justiția sa fie corecta cu acest și sa i dea pedeapsa pe care o merita .

  Răspunde
 • Daca ar fi suferit cu adevărat in urma dramelor știa ce inseamna să pierzi pe cineva drag si nu ar fi ajuns la crima.Asta este doar o scuza ,pacat de tinerețea lor cei mai frumoși ani din viață să iidistrugi cu mâna ta și pt ce?

  Răspunde
 • Baaai de ce nu va ganditi ca acest specimen de “tigru” a pus in pericol viata tuturor locatarilor din bloc?!si el si anisia si radu!!!nu s-au gandit o clipa ca puteau sa arda toti locatarii de vii?!asta e masacru!!!
  Tot grupul asta al lor e o clica de descreierati niste smardoi pe burta goala!!ar trebui arestat si radu “glont” sa le iasa arfele alea pe stomacul gol…niste mucosi cocalari care se cred mafioti!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.