Drum important din județ, asfaltat cu fonduri europene

În această dimineață, Emanoil Neagu a semnat contractul de modernizare a drumului județean de la Autorolla prin Vadu Pașii, Săgeata și până la Robeasca (granița cu jud. Brăila).

Firma care va executa lucrarea își are sediul la Slobozia – Oil Company Holding.

E exact aceeași firmă care a câștigat și licitația pentru celălalt tronson din DJ203K, cel de la Mărăcineni până la Podul Muncii.

„Sunt 37 de kilometri de drum ce vor fi modernizați. Ca să câștigăm timp și să nu facem două licitații separate, am pus în același contract și proiectarea și execuția. În maximum trei luni se va încheia proiectarea, astfel că eu sper că după Paște să înceapă efectiv lucrările. Speranța mea e că într-un an, lucrarea va fi gata. Aici e zonă de șes, n-ar trebui să fie probleme tehnice”, a anunțat șeful CJ Buzău.


„Și eu zic că într-un an, dacă excludem perioada de iarnă, vom termina. Chiar dacă avem și alte lucrări, firma noastră este mare, avem 500 de angajați, utilaje moderne, stații proprii de asfalt și de betoane, tot ce ne trebuie. Asfaltul actual se va decoperta și se va excava până la 70 de centimetri. Garanția va fi de cinci ani, iar în zonele urbane pe marginea drumului se va prevede inclusiv pistă de biciclete”, a afirmat Sorin Micșa, reprezentant Oil Company Holding.

Șeful CJ Buzău a anunțat că în curând se va anunța firma care va moderniza și drumul de la V. Vodă până la Bisoca.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Adrian Mocanu dă bani ca să-și împrăștie minciunile pe facebook. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

4 comentarii la „Drum important din județ, asfaltat cu fonduri europene

 • Foarte bine! Toate drumurile din județ trebuie sa arate ca în orice stat civilizat din UE în 2019.
  Totusi, domnule Tereaca, va rog sa ii întrebați pe cei de la CJ Buzău când va fi reabilitat și asfaltat drumul de la Berca la Chiliile și de la Chiliile la Lopatari. Este o porțiune dintr-un drum strategic, de interes militar și nu numai, drum care face legătura cu județul Vrancea. Este o zona minunata, dar greu accesibila pentru ca drumul este jalnic, pe o porțiune se vreo 15 km nu este asfalt. Nu a fost niciodată asfalt!
  Se împlinesc 30 de ani de la evenimentele din decembrie ’89 și tot pe drumuri de piatra mergem.
  Bani sunt, interes nu prea. Infrastructura rutiera bună dezvolta orice regiune, încă din faza de construcție sau reabilitare.
  Multumesc!

 • In urma cu 10 ani , la Zoresti, pe Drumul Istoric , zis DRUMUL -VINULUI, o echipa de vre-o trei indivizi ne-au scos din case , rugandu-ne sa semnam un tabel prin care ne dadeam consimtamantul pentru modernizarea si asfaltarea acestui drum istoric Valea-Teancului- Niscov. (zis si drumul vinului) Am asteptat din 2004 si pana astazi sa ne vedem indeplinita vrerea, dar ne-am inselet. Bolsevicul de MOCANU senior, i-a schimbat traseul , trecandu-l prin Vernesti-Niscov.Dece-a facut-o? Tov Mocanu poate raspunde. Gurile rele spune caD lui, avea niste interese pe traseul Vernesti_ Niscov.Acum portiunea de drum Zoresti- Niscov , este neasfaltat , si vara este un praf de-ti vine sa-l pui la stalpul infamiei pe acest “ales “

 • Daca lucreaza asa,,BINE si REPEDE “ca la DJ203k (vezi ,,calitatea si viteza de lucru “la kilometrul inceput acum cinci luni la Maracineni si lucrarile de la Beceni ) anul va trebui sa aibe vreo 1500 de zile.Promisiuni PSD gen autostrazi in Romania!

 • Inteleg ca gradul de complexitate al drumului nu este unul ridicat; intrebare; cum se explica pretul per kilometru aproape dublu fata de tronsonul Maracineni – V Voda?? acest din urma sector este oricum mult mai complex, inclusiv reabilitari de poduri etc. Iar a doua intrebare ar fi, de ce termenul de executie este de 60 de luni, cand proiectantul/constructor promite ca intr-un an va fi gata? Undeva este o mica eraore de 48 de luni de zile!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.