Drum județean în pericol de a fi mâncat de ape. Se mai circulă pe un sens. Pod luat de ape. Iată unde se întâmplă

Emoții pentru locuitorii comunelor Cănești și Chiliile.

Există riscul ca DJ 102 F să fie înghițit cu totul de apa Sărățelului în dreptul satului Valea Verzei, acolo unde drumul județean merge paralel cu râul.

Sărățelul, cu izvorul la Plaiul Nucului în Lopătari, s-a umflat începând de duminică seară și a început să facă probleme locuitorilor.

„Se mai poate circula doar pe un sens. Doamne ferește să mai plouă, că existe riscul să se surpe de tot. Am comunicat această situație la Consiliul Județean. Trebuie să vină specialiștii și să vadă ce e de făcut. A plouat rău și duminică și luni”, a anunțat în această dimineață Stoica Marin, primarul din Cănești.

Problemele generate de apele umflate și pline cu bușteni se înregistrează și în dreptul satului Șuchea.

Apele umflate au stricat podul de tuburi peste Sărățel așa cum se poate vedea din fotografia alăturată.

„Nu se mai poate circula. Podul s-a rupt, în ciuda eforturilor noastre. Afectați sunt locuitorii din Trestioara, Budești, Crevelești și Sicari. Ei sunt izolați rutier, nu mai pot veni decât la picior până la Cănești. Am anunțat autoritățile, situația ne depășește, nu avem resursele de a repara singuri podul și de a interveni la drumul județean”, a precizat primarul Stoica Marin.

Citește și articolul: Uau! Ce viteză a putut avea! Primele imagini video ale accidentului de pe Bălcescu! Mare noroc că n-a murit nimeni!

La această oră debitul Sărățelului a ajuns la normal.

Mai jos sunt prezentate câteva fotografii cu apa Sărățelului din dreptul podului de la Șuchea.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Drum județean în pericol de a fi mâncat de ape. Se mai circulă pe un sens. Pod luat de ape. Iată unde se întâmplă

  • Este bătaie de joc pe acel drum județean DJ 102F, plătim o grămada de bani și se oferă condiții de offroad, este plin de gropi și de noroaie, nici urma de asfalt. Este imposibil ca in 2017 sa mai existe așa drumuri așa zis județene!

    Răspunde
  • Mai marii judetului ar trebui sa se implice mai mult si sa aloce fonduri primariei canesti pentru repararea drumurilor,in localitate sunt oameni in varsta care au nevoie de medicamente de mancare ,ce faceti domnilor ii lasati in plata domnului? Primarul ce sa faca daca nu are fonduri? Si mama mea traieste acolo singura si bolnava,daca si parintii dv.ar fi in situatia lor asa i ati lasa? Luati masuri va rog!

    Răspunde
  • Când vrea Dumnezeu ,sireacul , dintr-o bubă-ți umple capul .Iată ce se întâmplă datorită delăsării oamenilor care se declară neputincioși în fața furiei naturii .Ce este îngrijorător însă este faptul că niciodată nu învățăm nimic din ce se întâmplă .Nu tragem învățăminte .Acuma tragem ponoasele .Parcă ar fi prima dată când ni se întâmplă așa ceva .pentru că așa reacționăm, în loc să luăm la cunoștință și să ne pregătim întotdeauna pentru ce e mai rău .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.