Drum nou în mun. Buzău. Și vecinii trag tare

„La începutul săptămânii viitoare punem bordurile, apoi facem trotuarele și asfaltăm. La sfârșitul săptămânii se va putea circula pe noul drum”, au spus muncitorii de la Strabag care lucrează la amenajarea străzii care se varsă în Bd. Unirii dinspre Baroul de Avocați.

Noua stradă e bine văzută de șoferi (se ridică puțin presiunea de pe intersecția dintre poșta veche și tribunal), dar îl deranjează pe proprietarul cafenelei și terasei din imaginea de mai sus. Strada va avea sens unic – înspre bd. Unirii.

Și vecinii de alături, de la pasajul de sub Bd. Unirii, trag tare. Muncitorii de la Integral au spart deja placa de beton și de pe trotuarul dinspre catedrala Sf. Sava.

„Vrem, până vine iarna, să ridicăm copertina de deasupra intrării în pasaj, pe ambele laturi. Gurile de acces se vor putea închide astfel încât, pe timpul iernii, muncitorii vor lucra fără probleme în interior la punerea gresiei și a faianței”, a spus șeful de lucrare.

În primăvară pasajul va fi redeschis publicului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Drum nou în mun. Buzău. Și vecinii trag tare

  • Pasaj la Carrefour spre XXL subteran sau suprateran.

  • Foarte bun drumul, dar mai bun era prin partea opusă bisericii, pe terenul imprejmuit, care este ocupat abuziv. Dacă nu știați, biserica nu deține legal acel teren, acesta fiind ocupat abuziv in 1990.

  • Și cu parcările din B-DUL Unirii ce se întâmplă? vor sa decongestioneze traficul din centrul orașului, dar cred ca va fi haos exact pe acea strada nou înființată. Trecere pietoni, plus ca ca vor veni f. multe mașini spre DN85. Parcări desființate de la stație spre strada și după ea. Ce vor face toate aceste mașini??? Vor aglomera trotuarele… Bv bv, multe idei au aleșii noștri bravi.

  • Ar trebui eliberata prima banda de pe Unirii, sa decongestioneze traficul. In momentul de fata prima banda e folosita ca loc de parcare, ducand astfel la blocaje in trafic la orele esentiale.
    Parcarile sa se faca in spate.
    Iar unde exista in spate garaje (vezi zona Unirii Nord in spatele Postei) sa fie folosite pe post de garaj, nu schimbata destinatia in depozite sau chiar magazine si masinile proprietarilor sunt parcate in afara garajului, ocupand inca 2 locuri de parcare in exterior.

  • Locurile de parcare, în toate orașele, sunt puține. Asta e realitatea în care trăim. În alte orașe, în anumite zone din partea asta centrala, nu se circula. La noi se fac străzi, se aduc mașini, gălăgie, poluare. O soluție ar fi ca unele instituții locale sa și construiască birouri la periferie. La noi, toate băncile, primăria cu toate serviciile ei, politia municipala, politia locala, ANAF, etc sunt în aceeași zona.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.