PONT pentru șoferi. Drumul e foarte bun. Vedeți aici galeria foto de azi

Cel puțin 10 minute câștigă șoferii care trec în aceste zile prin Mărăcineni (pe drumul județean) și folosesc acest drum secundar.

De pe breteaua de sub podul de la Mărăcineni șoferii trebuie să vireze stânga pe acest drum. În acest fel scapă de cele 10 minute de așteptat la semafor (IMPORTANT, vezi UPDATE la finalul știrii).

Drumul nu e asfaltat (la început), dar e foarte bun. E fie balastat pe porțiunea de început, fie realizat cu asfalt frezat și compactat (vezi foto mai jos).

După 750 de metri se ajunge la asfalt.

Din drumul balastat în cel asfaltat

Se urmează apoi drumul de asfalt pe strada Albanopol până la sediul Poliției Mărăcineni și la drumul județean (vezi foto mai jos).

Folosind acest drum (repetăm, foarte bun) șoferii nu vor mai sta în coloană la semafor și vor câștiga 10 minute (cel puțin) pe durata celor două luni în care vor avea loc lucrările de modernizare pe drumul județean

Pentru realizarea acestui drum secundar, administratorul public de la Mărăcineni, Dumitru Constantin, primește felicitări.

O sugestie ar fi amplasarea la cele două capete (la sediul poliției și pe breteaua de sub podul de la Mărăcineni) a unor indicatoare care să-i ghideze pe șoferi.

De asemenea, cititorii acestor rânduri n-ar face rău să distribuie articolul pentru a afla cât mai mulți șoferi.

Reporterul buzoienii.ro s-a întâlnit azi doar cu două mașini pe această variantă. Dincolo, pe drumul județean e nebunie!

UPDATE: Administratorul public lucrează acum sub pod pentru a crea o a doua bretea care să se conecteze pe drumul secundar. Una va fi pentru intrare și una pentru ieșire (vezi harta de mai jos).

loading...

3 comentarii la „PONT pentru șoferi. Drumul e foarte bun. Vedeți aici galeria foto de azi

  • Spt trecuta am trecut pe acolo.
    Ce-i drept ploua
    Daca nu aveam 4×4, acolo ramaneam
    Drum forestier…
    De ce nu este asfaltat???

  • Domnule Tereacă, asfaltare nu înseamnă pus resturi din frezare și tasare, iar de finalizat, mai durează. Cert este că se circulă mult mai bine decât anul trecut, când era plin de găuri/denivelări. Într-adevăr fără 4×4, pe timp ploios, ai ceva probleme.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.