DSP Buzău: „Noi nu știm nimic!” 😯

Nou episod polemic azi între Centru (București) și Buzău pe seama numărului de infectați cu C-19 din județ.

Azi, la 13.00, pe site-ul stirioficiale.ro (coordonat de Grupul de Comunicare Stretegică) a apărut pentru județul Buzău un caz nou. Ar fi vorba de pacientul nr. 17.

captură, sursa: stirioficiale.ro

„Noi nu știm nimic. Nu am comunicat niciun caz nou. O să ne interesăm și noi”, a venit răspunsul autorităților buzoiene – care au trecut (tot) cifra 16 în dreptul infectaților.

foto: Doamnele Scântei și Ungureanu (cu spatele) de la DSP Buzău și prefectul Dimian

Ulterior, s-a oferit explicația că s-a greșit (din nou) la București:

„Datele legate de numărul de cazuri confirmate la nivelul fiecărui județ
sunt furnizate Grupului de Comunicare Strategică de către Institutul Național de Sănătate Publică. Conform legii, DSP Buzău a raportat către INSP buletinele de analiză cu rezultat pozitiv de la nivelul județului. Se poartă o corespondență cu INSP pentru corelarea datelor. Centralizarea și raportarea la INSP se reglează pe parcurs, întrucât este necesară procesarea datelor” – comunicat Prefectura Buzău.

Neînțelegeri între Buzău și București au mai fost din cauză că DSP Buzău ia de bune doar cazurile de care s-au ocupat instituția buzoiană, în timp ce INSP îi trece în catastif și pe buzoienii infectați cu C-19 prin alte județe și mun. București.

Concluzie

În comunicatele de mâine vom afla dacă DSP Buzău își va însuși pacientul 17 (și vom afla ceva despre el) sau dacă, dimpotrivă, INSP îl va muta la alții.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „DSP Buzău: „Noi nu știm nimic!” 😯

 • Excelenta poziţie pe care se clasează Buzăul momentan (locul 1 pe ţară în topul judeţelor cu cele mai puţine cazuri de COVID) i-o datorăm, în mare parte, noului prefect LEONARD DIMIAN, care gestionează cu multă responsabilitate, implicare şi profesionalism această criză. Poate chiar mai bine decât Carmen Ichim (dacă am fi avut-o şi acum).
  Tot respectul pt. domnul LEONARD DIMIAN şi pt. toate structurile din subordinea domniei sale care, în această perioadă atât de primejdioasă, asigură buzoienilor cel mai înalt nivel de siguranţă !

 • @vocea b d
  Ai limba tocita…

 • @vocea buzoienilor „dăștepți”:
  Pupincurism pe față fraților!… Nici pe vremea Împușcatului nu se făcea așa ceva!

 • @Vocea buzoienilor deștepți, Dimiane, tu ești mă, sau o fi vreun fan care seamănă cu tine?!
  Lauda de sine, nu miroase a bine!

 • Hahaha, bravo celor doi, @incognito si @Bogdan,excelente si pertinente observații, așa slugărnicie mai rar. Prefectul săracu’ e nevinovat, n-are nicio treabă, are merite zero.

 • …macar de făcea o mica aluzie si la cei din linia întâi care n-au apartenenta politica! Pe omul asta nu-l va convinge nimeni ca politicul a distrus totul in tara asta, saracind populatia si imbogatindu-se ei!

 • @Bogdan, @Incognito, @Radu şi @Gicu,

  Probabil pentru voi dreptul la exprimare înseamnă doar a critica şi a arunca cu lături în autorităţi.
  Şi că a-ţi expune o mulţumire e musai ,,pupincurism”.
  Total greşit ! Doar vedem lucrurile în mod diferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.