DSP Buzău: „Primul pacient fără comorbidități care a decedat la Buzău” | Covid-19

DSP Buzău a anunțat azi trei decese ale unor buzoieni cu coronavirus.

Atrage atenția al treilea caz de pe listă, al unei buzoience de 71 de ani.

„Nu avea comorbidități și nici istoric de internare la Spitalul Județean Buzău. Femeia de 71 de ani era internată la Spitalul Județean Buzău”, a anunțat azi DSP Buzău.

Cum femeii nu i se va face autopsie nu se va ști niciodată dacă a murit de Covid-19 sau din cu totul altă afecțiune (infarct, AVC, etc.).

UPDATE: Familia femeii l-a contactat pe reporterul buzoienii.ro pentru a contrazice informația furnizată de DSP.

„Bunica nu a avut Covid-19! Dimpotrivă, a avut două teste negative la doua internări consecutive, joia și sâmbăta trecută. Nu e adevărat că nu avea alte suferințe. Bunica avea cancer și boli cardiace cronice. Nu știu de ce DSP Buzău a livrat presei aceste informații eronate, nu e treaba familiei și nici nu e momentul de a căuta acum vinovați, suntem în doliu. Avem rugămintea de a insera în știre aceste informații pentru a restabili adevărul”, ne-a scris familia.

Celelate două decese:

– Un bărbat în vârstă de 74 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Comorbidități: ciroză hepatică, insuficiență hepatică cronică.

– Un bărbat în vârstă de 82 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Comorbidități: cardiopatie ischemică cronică, insuficiență ventriculară stânga, infarct miocardic, accident vascular cerebral. –

În total, la Buzău au decedat 21 de buzoieni cu test pozitiv, marea majoritate în etate. E posibil ca, de fapt, în cazul niciunuia virusul să nu fi fost un factor decisiv și nici măcar adjuvant. DSP Buzău nu a furnizat informații în acest sens.

În ultimele 24 de ore în județul Buzău au mai fost confirmate 8 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 20 și 76 de ani și au fost internați la Rm Sărat și la Spitalul Gârlași.

loading...

7 comentarii la „DSP Buzău: „Primul pacient fără comorbidități care a decedat la Buzău” | Covid-19

  • Săracul stafilococ … a fost rebotezat!

  • Normal ca a scazut numarul infectatilor daca nu se mai fac testele la Buzau….

  • În sfârșit un articol scris cu cap. Bravo!!!

  • Ptr mai multa acuratetze medicala, in cazul buzoiencei decedate la 71 de ani, fara comorbiditati, ar trebui sa se specifice: ,,Ceasul rau”, sau ,,Atat i-a fost scris”……[Leo]

  • Moartea prin practicarea de Malpraxis la Buzău are o noua denumire “a murit de covid”.. Și asa, nu-i mai trage nimeni la răspundere.

  • Sa va vad cum argumentați voi și cadrul medical în tribunal când veți fi chemați și vi se va pune în fata dovada cu test covid negativ eliberat tot de spital

  • Terminati cu prostiile despre bunica. nu a avut nici un covid 19. aberati prea mult si scormoniti alte tampenii neadevarate. era foarte bolnava. 2 teste la covid intr.o saptamana i s-au facut si ambele au iesit negative. am dovada clara si cauzele mortii. va rog numai publicati tot felul de zvonuri neadevarate si minciuni. a fost tratata ca un caine in spital nu stim daca i s.a dat o cana de apa sau daca o schimba cineva. se duceau asistentele cand isi aduceau aminte. ele stau isi beau cafeaua bine mersi iar batranii mor in spitale. ii trateaza ca pe niste gunoaie. ii platim degeaba ca sa ne omoare. traim in Romania o tara a mizeriilor si mincinosilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.