DSP Buzău: „Tot personalul e testat. După, luăm decizia”

Risc de închidere pentru o perioadă mai îndelungată a „Policlinicii 23 august”, așa cum o numesc mulți dintre buzoieni.

Unul dintre medicii care au cabinet în policlinică, dr. neurolog Dorina Murgoci, a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19, iar informația a devenit astăzi publică.

Doctorița și soțul dânsei, de asemenea pozitiv, au fost internați la spitalul din Rm. Sărat, iar întregul personal al policlinicii a fost chemat azi pentru recoltarea de probe biologice.

„Mâine, cel mai târziu, poimâine, vom avea toate rezultatele. În funcție de acestea vom decide dacă policlinica va fi închisă sau va putea continua să funcționeze”, a anunțat azi dr. Carmen Scântei într-o declarație de presă.

Policlinica a fost închisă temporar (azi și mâine), fiind declanșată și operațiunea de dezinfectare a întregului spațiu.

sursa foto – Opinia

Alături de dr. Murgoci și soțul dânsei, DSP Buzău a anunțat azi încă 10 cazuri noi. Șase dintre ele (din care trei copii) sunt din cartierul Poștă (tot din neamul Pistol). Pentru restul de patru, DSP Buzău nu a oferit informații publice.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „DSP Buzău: „Tot personalul e testat. După, luăm decizia”

  • Cum se face ca dureaza testarea 1-2 zile, cand doamna are la DSP, unde este sefa, un aparat RT-PCR care furnizeaza rezultate in 12 ore? Cumva si informatia ca aparatul ala functioneaza, este tot o minciuna?

  • Am scris ieri ca la Buzau se pot face maximum 96 de teste pe zi. Iar DSP îi mai are de testat si pe altii de prin județ nu doar pe cei din policlinică. ASta cred ca e explicația.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.