DSV Buzău s-a autosesizat. Iată ce decizie s-a luat

Reacție a DSV Buzău în urma clipului devenit viral în care un angajat al unui magazin aduna carnea tocată căzută pe jos.

DSVSA Buzău: „Ca urmare a filmulețului la care se face referire, DSVSA Buzău s-a autosesizat. S-a dispus de urgență identificarea operatorului economic și măsuri imediate pentru remediere. Operatorul economic a fost identificat, sortimentul alimentar în cauză (carnea tocată) a fost retrasă de la comercializare și direcționată către neutralizare prin incinerare aplicându-se și o amendă contravențională de 10.000 de lei”, a anunțat Ciprian Botezatu, director adjunct la DSVSA Buzău

Pentru faptul să s-a autosesizat și a avut această reacție promptă și salutară angajații DSVSA Buzău primesc azi felicitări.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „DSV Buzău s-a autosesizat. Iată ce decizie s-a luat

  • In loc sa o incinereze, mai bine dadea carnea tocata la un adapost de caini…

  • Ce scârbos !!…. Sunt oameni care nu-şi mai pot lua carne tocată să mănânce cel puţin 2 săptămâni dacă văd aceste imagini ! Şi scârba nu e dată doar de imaginea bucăţilor de carne înşirate pe caldarâmul jegos, plin de praf şi microbi, scârba o amplifică şi acel angajat-adunător cu curicelul lui dezgolit, la vedere !

  • … ăla are curicel de instalator… 😉

    … pentru cine știe duma cu instalatoeu’… 😉

  • Voi l-ați recunoscut pe ăla din poză? Mie mi se pare că e Bucifer… 😉

  • Se numește „zâmbetul instalatorului!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.