Dublă fractură de tibie! Iată ce a pățit acest buzoian!

Cu un picior făcut praf. Cu asta s-a ales ieri un buzoian din Rm. Sărat.

Cum a pățit-o ne povestește chiar el, de pe patul de spital:

„Am căzut cu mopedul după ce am trecut peste un așa-zis limitator de viteză! M-am dezechilibrat, iar mopedul mi-a picat pe picior. M-am ales cu o dublă fractură de tibie și o durere de am urlat la propriu. Aceasta și mulțumită autorităților locale. Limitatorul de viteză este mai mare decât prevăd normativele, peste 5 cm înălțime.

În plus, n-a fost construit din material plastic sau cauciuc așa cum prevăd normativele, ci din beton și asfalt. Mă doare și faptul că organele de poliție m-au găsit tot pe mine vinovat, nu pe cel care a ridicat aceste limitatoare”, ne-a povestit Valentin Ulmeanu, un râmnicean de 57 de ani.

Acesta le cere buzoienilor să aprecieze dacă aceste limitatoare sunt corect realizate:

„Vă rog să priviți aceste imagini și să vă spuneți părerea. În acest loc, pe strada Lalelelor din Rm. Sărat, se afla și o școală. Tinerii vin și ei cu diverse mijloace personale de transport unde pot păți la fel (Ferească Dumnezeu). Atenție mare dragi prieteni, feriți-vă de ele sunt din beton și asfalt nu din cauciuc și la max 5 cm înălțime”.

Ce e ciudat e că aceste limitatoare au fost realizate cu scopul de a reduce sau elimina accidentele de circulație și nu pentru a le produce.

Apariția lor a stârnit și o controversă. O parte șoferilor le-ar vrea eliminate, dar sunt și foarte mulți buzoieni care le consideră o invenție excelentă pentru că de la ridicarea lor nu s-au mai înregistrat accidente pe trecerea de pietoni.

Citește și articolul: Ultima oră! Bărbat înecat în râul Buzău. Misiune de căutare – salvare

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.