„După 34 de ani de speranțe! Azi avem certitudinea…”

Vești bune azi pentru câteva mii de buzoieni din comunele Siriu, Cislău și Puiești.

La Primăria Buzău s-a semnat contractul de 27 mil. € de înființare a rețelei de canalizare în cele 11 localități componente ale celor trei comune.

Contractul a fost semnat de Doru Răileanu din partea executantului (asocierea Troia Premium Construct și Hydrostroy AD, Bulgaria) și Simona Săvulescu din partea beneficiarului, Compania de Apă Buzău

Cele 11 localități:

Cislău, Bărăști, Scărișoara, Gura Bâscei, Puieștii de Jos, Nicolești, Dăscălești, Lunca Jariștei, Mușcelușa, Cașoca și Colțul Pietrei.

La ceremonia de semnare a contractului au fost prezenți primarii din Siriu, Cislău și Puiești, reprezentanții firmelor executante, ai Companiei de Apă și primarul Buzăului, C-tin Toma, ca reprezentant al ADI Buzău 2008

„După 34 de ani de speranțe, promisiuni și încercări, în comuna Siriu va exista sistem de canalizare și stație de epurare”, a anunțat, bucuros, pe facebook, primarul din Siriu.

27 de milioane de euro pentru canalizare și stații de epurare cele trei comune n-ar fi avut niciodată.

Prezent la evenimentul de azi, primarul C-tin Toma, președintele ADI Buzău 2008, a dat detalii despre această investiție și a anunțat că luni se va semna contractul și pentru orașul Buzău:

Citește și:

loading...

9 comentarii la „„După 34 de ani de speranțe! Azi avem certitudinea…”

 • Nu știam unde cotizam când plăteam apa. Acum știu.

  Răspunde
 • După încă câțiva ani fericiții vor avea certitudinea că este mai profitabil să sapi fântână și să construiești fosă septică decât să fi client al Companiei de Apă/Ape.

  Răspunde
 • DOM PRIMAR VA TI DAT CU DUSMANUL ZICEATI CA O SA IEFTENITI APA RECE DAR ATI SCUMPITO IMPREUNA CU DIRECTOARE DE LA RAM

  Răspunde
 • Iar a scapat Pixelul, aka Tov Leo Tz Mare Sobolan Bolsevic, la tastatura….
  Ce ti-e dom’le si cu deficitul asta de personal.
  Bre, da familia aia de IT-isti a matale, ce mai zice? Tot pe culmile capitalismului, tot in slujba Occidentului decadent impotriva caruia ai luptat matale o viata-ntreaga?
  Trist…trist….s-a dus pe apa sambetei lupta proletara…. Bine ca ai ramas cu pensia nesimtita…dupa o viata de slugarire a regimurilor opresive chiar o meritai…

  Răspunde
 • Doamna Săvulescu folosește mașina de serviciu și în timpul liber. Cumva are dreptul la așa ceva? Nu cred!
  Nu ar face economii pentru a scădea astfel și prețul apei.

  Răspunde
  • De ce nu are voie, poate are in folosinta autoturismul, la asta v-ati gandit la asta dl @Vasile? Și apoi dvs ce faceti o urmariti si in timpul liber? Chiar sunteti amuzant! Pana la urma nu este salariat cu contract de munca ci director general cu contract de mandat, alte drepturi, alte obligatii, adica alta mancare de peste, ce nu multi inteleg, si deaia trebuie unii sa citeasca almanahe sa inteleaga….

   Răspunde
   • Titi, de la Compania de apă, nu? Ești unul dintre cei angajați pe merit!
    CAB nu este o multinațională sau un srl, iar d-na director nu a fost numită în urma vreunui concurs, ci pentru că a fost omul lui Toma. Este o companie care ar trebui să funcționeze pe principiul non-profit, ca în alte țări civilizate.
    Titi, vino în privat!

    Răspunde
   • Învață tu să te exprimi corect în limba română, băi, Titi!
    Și nu o mai slăvi pe șefa ta!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.