După 6 zile de la explozie! Veste bună pentru locatarii blocului de pe Aleea Insulei

Duminică, luni, marți, miercuri, joi și vineri.

Sunt zilele în care locatarii blocului de pe Aleea Insulei au stat fără curent electric.

Abia la această oră lucrătorii de la Electrica (vezi foto de mai sus) lucrează la rebranșarea locatarilor de la etajele 2,3 și 4 la curent.

În urma exploziei și a incendiului a fost afectată sever instalația electrică a blocului, fiind necesară tragerea de noi cabluri de la panou către apartamente.

Paradoxal, deși explozia și incendiul s-au datorat gazelor, cei de la Distrigaz au redeschis robinetul de la intrarea în bloc de două zile.

Răstimp, o parte din locatarii afectați de suflul exploziei și-au reparat/schimbat – pe cheltuială proprie – ușile și ferestrele.

Tâmplărie nouă a apărut și la ferestrele apartamentului afectat, s-a montat și o ușă nouă, iar în interior muncitorii lucrează la tencuirea pereților.

O sumă mică s-a strâns și din donațiile buzoienilor cu suflet care au vibrat la drama familiei Marin.

A fost creată și o pagină pe facebook „Să-l ajutăm pe Ciprian” – CLICK AICI

„Din păcate Ciprian nu este bine așa că vă rog să vă rugați la Dumnezeu ca acest tânăr să se facă bine! Campania noastră continuă! Pentru toți cei care doresc să-l ajute pe Ciprian cu bani, tatăl său a deschis un cont, el nu are nici un act! Contul este : RO93PIRB10011C4307001000; Marin Victor; Piraeus Bank”


„Este intubat. Are arsuri pe 40% din corp. Starea lui este stabilă. Medicii de la Spitalul de Arși încearcă să-i protejeze rănile”, a spus tatăl lui Ciprian Marin.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.