După achiziția noilor autobuze. Trans-Bus va introduce o nouă „zonă” pentru muncitori. Iată unde

Achiziția celor 15 autobuze second-hand din Olanda (click AICI) va îmbunătăți considerabil transportul public din municipiul Buzău.

În primul rând, frecvența autobuzelor în stații va crește pe toate cele zece rute (de la 1 la 10).

În al doilea rând, după cum buzoienii.ro a scris AICI, programul autobuzelor va fi prelungit până la ora 24.oo.

Mai nou, conducerea Trans-Bus a luat și decizia ce autobuzele tip „zonă”, folosite de muncitori, să își crească aria de operare.

 „Am primit solicitări de la angajații mai multor societăți care își desfășoară activitatea la platforma industrială de la „In și Cânepă”, așa cum e mai cunoscută zona. Mai exact în capătul străzii Primăverii. Sunt acolo mai multe societăți, Confex, Bebarom. Pamial etc. Vom introduce autobuze care vor circula dimineața și la ora 15.00 și către acea zonă”, ne-a declarat Gică Toader, director Trans-Bus.

În viitorul apropiat, aceste „zone” ar urma să circule și pe o rază de 20 de kilometri în jurul orașului Buzău. Mai exact înspre Gălbinași, Vernești, Costești, Merei etc., pentru transportul către și dinspre oraș al muncitorilor. Ideea a fost enunțată pentru prima dată în campania electorală de primarul C-tin Toma.

Citește și articolul: Nu se va mai trece nici cu piciorul peste podul de la V. Pașii pentru o perioadă. Iată de ce!

Acest lucru ar urma să fie pus în practică după ce Primăria Buzău va mai achiziționa 15 autobuze second hand și după ce va primi 30 de autobuze noi în urma unui proiect cu fonduri europene.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „După achiziția noilor autobuze. Trans-Bus va introduce o nouă „zonă” pentru muncitori. Iată unde

 • Ne trebuie ca ZONA 112 sa circule Sambata si Duminica pentru ca in zona industriala se lucreaza la flux continuu.Avem abonamente pe zona 112 si platim din buzunare Sambata si Duminica.Nu e corect …atunci sa fie abonamentul mai ieftin fata de traseele din buzau!!! Multumim.

  Răspunde
 • Ar fi un lucru bun daca ar fi o zona cu ruta directa Gara-Zona industriala la toate cele e schimburi de lucru

  Răspunde
 • Vă rugăm să găsiți soluții şi ptr navetiştii din Sărata Monteoru ,să ajungă şi la noi un autobuz ,Sunt mulți oameni care aj la servici precum sardele şi în aprox 50 minute!

  Răspunde
 • Ar fi bine ca in traseul in jurul orasului sa fie incluse si satele Zoresti com.Vernesti si Ciobanoaia com.Merei,unde circula doua maxi taxi care mai au putin si curge tabla de pe ele.In plus nu se da posibilitatea locuitorilor din cele doua sate sa faca naveta,deoarece ultima cursa este la ora 20…neavand posibilitatea de a lucra in schimburi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.