După autobuzele normale au venit și cele cu burduf. Iată prima fotografie cu cele cinci bucăți sosite azi la Buzău

Continuă întărirea autobazei Trans-Bus.

După cele 30 de autobuze VDL Ambassador (din care unul a fost daună totală în accidentul de pe Bd. Stadionului) și cele două Volvo, firma de transport public a mai achiziționat și nouă autobuze cu burduf.

Ca și precedentele acestea sunt tot second-hand și vin din Olanda.

„Se prezintă foarte bine, sunt mulțumit. Buzoienii vor fi mulțumiți când vor merge cu ele”, ne-a declarat zilele trecute directorul Trans-Bus, imediat după ce le-a făcut recepția în Olanda.

Astăzi la prânz, primele cinci bucăți au ajuns în curtea Trans-Bus, iar celelalte patru vor veni săptămâna viitoare. Urmează a doua recepție la Buzău, vopsirea, înscrierea și apoi trimiterea pe traseu.

Citește și articolul: EXCLUSIV! O rută de maxi taxi a dispărut din Buzău! Iată ce s-a întâmplat!

Cele nouă autobuze cu burduf vor fi folosite pe traseele 2 (către Mărăcineni și Săpoca) și 11 (către V. Pașii).

Ideea este de a rezolva problema surplusului de călători de dimineața și după amiaza la venirea în Buzău și la plecarea din Buzău a muncitorilor și elevilor.

Dacă ți-a plăcut acest articol te rugăm ca la final să apeși butonul DISTRIBUIE (Share this post).

Citește și articolul: Iată ce-a spus azi prefectul Carmen Ichim despre ideea amenajării unui pod de pontoane pe durata lucrărilor la podul mare

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „După autobuzele normale au venit și cele cu burduf. Iată prima fotografie cu cele cinci bucăți sosite azi la Buzău

  • Sunt frumoase autobuzele ,n-am ce zice .Acum să vedem cât de trainice sunt .Eu am făcut liceul la București pe vremea când astfel de autobuze circulau în mod frecvent .Ce era mai rău era în partea din spate a mașinii care suporta cel mai rău denivelările ,și ne zdruncinau serios .Dar dacă astea ale noastre sunt mai moderne și mai sigure ( să nu uităm că șoferul trebuie să conducă ditamai hardughia ),nu am nimic împotrivă .Ba chiar le doresc să -și acopere investiția cât mai repede .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.