După câteva secunde de suspans s-au prins luminile. Iată momentul când primarul Toma însoțit de câțiva copii au apăsat pe butoane (VIDEO)

La această oră încă este în desfășurare spectacolul din prima zi a Târgului de Crăciun organizat de Primăria Buzău în Piața Dacia.

Astăzi, la inaugurare, cel mai așteptat moment a fost cel al aprinderii oficiale a iluminatului public în oraș.

Pe scenă a urcat primarul C-tin Toma însoțit de câțiva copilași.

Prezentatorii evenimentului, alături de public au numărat 10, 9, 8,..3, 2, 1.

Copiii au apăsat butoanele, dar nimic. Rumoare în public și pe scenă preț de 5-6 secunde.

Deodată însă plasa de lumini din centrul orașului s-a luminat.  Totodată instalația bradului din fața Primăriei, dar și în restul orașului.

A urmat și reacția de uimire a asistenței, plasa de lumini de deasupra platoului Dacia fiind o premieră la Buzău.

Înainte de aprinderea luminilor, corul Lira dirijat de profesorul Ștefan Stănescu a intonat live imnul de stat al României, iar istoricul Marius Nicoară a vorbit despre semnificație zilei de 1 Decembrie dar și de manifestările de la Buzău de anul viitor prilejuite de Centenar.

Târgul de Crăciun va dura până pe 25 decembrie, iar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică vor avea loc spectacole cu artiști locali și naționali (click AICI pentru detalii).

Mai jos este inserată o galerie foto de la eveniment.

Citește și articolul: Ultima oră! S-au aprins luminile de sărbători. Iată primele fotografii de pe Bd. Unirii și Bd. N. Bălcescu!

 

Citește și articolul: Iată ce nume vor cânta la Târgul de Crăciun din Piața Dacia (1-24 decembrie) și la deschiderea Orășelului Copiilor

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „După câteva secunde de suspans s-au prins luminile. Iată momentul când primarul Toma însoțit de câțiva copii au apăsat pe butoane (VIDEO)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.