După ce-a terminat cu străzile de pământ, Toma a trecut la alt capitol

De câteva zile, o echipă de muncitori de la Urbis Serv a fost distribuită pentru a amenaja și asfalta două parcări de pământ din cartierul Broșteni.

Vedere dinspre str. Gârlași

E vorba de zona blocurilor D (triunghiul dintre Aleea Sporturilor, str. Gârlași și str. Vlad Vintilă Vodă – fostă Dorobanți).

Vedere dinspre str. Vlad Vintilă Vodă

„Dacă anul trecut am rezolvat toate străzile de pământ din Buzău, în 2020 avem în plan să asfaltăm toate parcările de pământ din oraș. În paralel, vom asfalta și curțile tuturor școlilor și liceelor din Buzău”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Cum iarna e pe sfârșite, pe lângă parcările de la blocurile „D” din Broșteni, Urbis Serv a mai deschis zilele trecute alte patru șantiere în oraș.

Șantier 2. De vineri s-a demarat operațiunea de mărire a parcării din fața blocului în semilună (din vecinătatea catedralei episcopiei).

În plus, pentru facilitarea ieșirii cu autoturismele a cetățenilor din cartierul Obor se va proceda și la o spargere a trotuarului dinspre aleea interioară (spatele blocului în semilună) înspre str. Obor.

Șantierul 3. De azi s-a interzis accesul pietonal prin pasajul de la gară. S-a început refacerea acestuia, lucrările fiind programate a se termina în mai – iunie.

Șantierul 4. De câteva zile muncitorii de la Urbis Serv au intrat în curtea școlii nr. 12 – Sf. Andrei din Micro XIV. Urmează a se asfalta incinta și terenul de sport.

Șantierul 5. Veste bună și pentru elevii Școlii nr. 2 (N. Titulescu) din fostul cartier 23 august. Și aici se va asfalta după 30-40 de ani curtea școlii.

După școlile 2 și 12 la rând vor veni școlile nr. 7 din Dorobanți și 16 din Micro V, iar apoi Colegiul Tehnic de pe Aleea Industriilor.

Acțiuni pentru mai multe locuri de parcare!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 24 februarie 2020

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „După ce-a terminat cu străzile de pământ, Toma a trecut la alt capitol

  • L am vazut pe domnul primar cand a venit si a trasat sarcini pentru amenajarea parcarii si iesirii din zona semiluna la Obor.. Dar nu mi am permis sa l intrerup.. Eu îi sugerez si sunt in asentimentul locatarilor de la bl 8 sa faca o iesire si spre str Chiristigii intre bl Semiluna si bl 8 unde e spatiu mare si se pot parca masini si asfaltul e deformat de radacinile a 2 pomi batrani. Eu locuiesc din 1980 la bl 8 si pe atunci se parca pe strada langa gardul fostei crese, acum centru pentru mame cu copii.. Acum nu se mai parcheaza decat pe trotuar, ca pe drum trec suvuri si iti ia oglinda sau masina taras si o zgarie. Ca sa fie si mai greu cu parcarea, a fost revendicat terenul de parcare dintre bl 8 si casele de pe Chiristigii si ca sa fie motiv de scanda, toti care vin la politie cu treaba, pacheaza in zona semiluna si bl 8, astfel locatarii nevand eminamente loc de parcare, motiv pentru care sugerez primariei sa faca parcare pe strada Chiristigii, unde trotuarul este lat si distanta pana la bl 8 e mare sunt numai boscheti.. Ar fi si in sprijinul celor catorva firme deschise la parterul bl 8 pe strada Chiristigii. Parcarea daca se face sa fie pentru locatarii bl 8. O alta sugestie, dar nu stiu modalitatea legala
    .sa se ia 2m latime pe toata lungimea bl 8 de la fosta cresa si ar fi o mare realizare pentru locatarii blocurilor, 6,8 ,9 semiluna

  • Foarte bine!
    Dar când începe asfaltarea străzilor care sunt pline de gropi?

  • Daca Toma nu i ar mai tine în brațe pe câțiva profitori din Buzău și ar fi votat pe viață, așa lumea vede și îl taxează la vot.

  • Se va rezolva problema parcării în spic pe bulevardul Unirii? De multe ori sunt parcate dubite și mașini de marfă cu lungime mai mare față de un autoturism și pentru trafic mai rămâne practic o bandă și jumătate pe sens. Fac referire în mod special pe tronsonul de la întrarea dinspre Ploiești și piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.