„După ce a terminat le-a împins cu piciorul sub mașină”

Într-o țară în care neamprostia a izbândit, mai există încă două categorii minoritare de cetățeni.
Unii care îi au (doar pentru ei) pe cei șapte ani de acasă și alții, mai puțini, care consideră că nu-i totul pierdut și încă luptă pentru instaurarea bunului simț, adevărului și corectitudinii.
Un domn din această ultimă categorie ne-a trimis azi la prânz câteva fotografii – însoțite de un scurt mesaj – cu un individ acuzat că n-a strâns de pe jos șervețelele folosite la ștergerea mașinii.
„Astazi, în parcarea Penny Market din Broșteni. Vă trimit pozele și un filmuleț ca să-l faceți vedetă. După ce a terminat, a împins șervețelele cu piciorul sub mașină.  Coșul de gunoi era la 20 de metri distanță” – cititor buzoienii.ro

Reporterul buzoienii.ro le mulțumește acestor cititori implicați în viața urbei și care uneori își riscă pielea în încercarea de a corecta tarele societății. În ultimele săptămâni s-au înmulțit și postările pe facebook precum cea cu domnul în sacou care scipa semințe pe jos sau cel de la piață care a urinat în coșul de gunoi.


Citește și articolul: Urs pe DN10, Bot la Buzău, bolovan în mașină, apartament depozit etc. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „„După ce a terminat le-a împins cu piciorul sub mașină”

 • Daca asta e stire de scris articol…mai ai putin si mori de foame

 • Sandu,dacă asta nu e știre ,atunci faci parte din grupul idioților ca cel din filmare.Eu dacă eram acolo nu îl filmam ,îl Cotonogeam pe nesimțit.Dealtfel ii place mașina curată dar înconjurată de rahat.Nici nu știți ce meritați cei care faceți așa ceva.Inca un canal Siret-București .

 • Unde sunt cei de la Politia Locala ? Daca ar amenda toate persoanele care incalca flagrant legile si pentru care bunul simt este ceva din filmele S.F.ar fi suficiente fonduri ca primaria sa mai angajeze „locali „.

 • Obraznicie maxima. Amendati fara retinere acesti indivizi.

 • De ce sunteţi contrariaţi? Mi se pare mie sau…. are BMW? Şi atunci?, de ce mai comentăm??? onfirmă clasa majorităţii posesorilor de BMW! Normal că sunt şi excepţii… Dar, el e de acolo….!

 • Bai inteligentilor si geniilor baiatul vare a filmat dece nu adus video pana la capat ca servetelele au fost adunate la final ca nu putea sa duca la cosi servetel vu servetel

 • Costin, vrei sa spui ca cetățeanul în cauză, onorabil posesor de BMW s-a băgat pe sub automobil după ce și-a terminat treaba, să adune șervețelele? Ne cam îndoim! Dacă voia să o facă, nu îi era mai ușor să le adune de la bun început într-o pungă de plastic sa altceva? Și de unde a adunat atâta mizerie în mașină?!

 • bai ivascule lasa frate vitejiile pe net ,ca nu te crede nimeni.Tu iti faci impresia ca ala sta sa-l cotonogesti tu si nu pune mana pe ceva taios si ascutit, cu care sa-ti faca un buzunar in burta.

 • A zis baiatu cu bmw ca vrea sa se-ntalneasca cu voi astia frustrati si in special cu baiatu care a filmat,sa facem un film cu totii

 • Porno daca se poate cu cameramanul cu o educatie deosebita

 • Buzaul …oras de cocalari ce merita internati pe viata in centre de psihiatrie

 • Probabil stergea jegul dupa ea inainte sa se duca sa o vanda la un fraier pe care il mintea ca e ca noua, folosita de o pensionara din germania.

 • De unde și zicala „„Omul se trage din…..pisică ”””.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.