„După ce au plecat mascații, le-au scos cătușele. Pe unul l-au trimis la chioșc la cumpărături”

O parte a opiniei publice e intrigată, pe bună dreptate, că bătăușii „activistului” au fost lăsați sâmbătă seară să plece acasă.

„Cum a fost posibil așa ceva după toate grozăviile pe care le-au făcut ? Dacă, liberi fiind, se duceau să-l căsăpească pe omul ăla ?”, s-au întrebat unii buzoieni.

Cum de au plecat acasă bătăușii ?

Pentru că polițiști și procuror deopotrivă au tratat speța, altfel foarte gravă, cu mare lejeritate. Dovada ne-o dă tot „Activistul buzoian”:

„După ce au plecat mascații, celor trei agresori li s-au scos cătușele și au fost liberi să facă ce vor. Un polițișt l-a trimis pe unul dintre frații cu tricou roșu alături, la magazin, la Mărăcineni, să cumpere o sticlă cu apă și alte lucruri. Iar ăla s-a dus. Apoi, am auzit și cum, tot un polițist, le reproșa prietenește: „Și voi, v-ați găsit să dați în el de față cu noi!”

Activistul buzoian a mai spus ceva interesant: „Ce procuror ? Cu mine n-a vorbit sâmbătă seara niciun procuror. Nu știu dacă a fost vreunul la Mărăcineni la secție, dar dacă o fi fost, n-a avut curiozitatea să stea de vorbă cu mine”.

Așa se explică de ce după plecarea mascaților și a activistului, inclusiv bătăușii au fost trimiși acasă. Întreaga speță ar fi fost îngropată, ca multe altele, dacă „Activistul buzoian” n-ar fi pus duminică dimineață pe youtube imaginile care au îngrozit o țară.

Activistul buzoian: „Polițiștii și procurorul, dacă era, aveau toate imaginile la dispoziție de sâmbătă seara. Soția mi-a adus de acasă laptopul, că ei n-aveau, și le-am pus toate imaginile filmate de mine, cu urmărirea și barajele din trafic, pe două DVD-uri”.

Secția de poliție Mărăcineni

UPDATE. Ministrul de Interne, Lucian Bode, azi: „De asta am trimis Corpul de Control la Buzău. Sunt curios să aflu și eu de ce reținerea agresorilor s-a făcut după 24 de ore și nu în acea seară. Vom afla când Corpul de Control va definitiva raportul”.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„După ce au plecat mascații, le-au scos cătușele. Pe unul l-au trimis la chioșc la cumpărături”

 • Cu cheful Tess facut langa Autorola , in perioada interzisa ? Tot activistul a facut poze cum intrau inclusiv politisti si directori sau politicieni… Nu s.a mai intamplat nimic !! O amenda catre Tess ce a fost apoi anulata !

 • Cat sa mai suporte românii să plătească salarii si pensii speciale acestor nulități. Exact cum spunea cineva intr-un comentariu, singurii polițiști adevărați sunt ,,mascatii”, restul sunt niste cacaciosi.

 • Acum niște mulți ani făceam poze pe stradă, prin Mărăcineni, noilor (pe atunci) stații de autobuz pentru niște reportaje pentru Tramclub România și pentru viitoarele hărți ale rețelei de transport Transbus.

  Ce să vezi?!? M-am trezit că s-au „sesizat” din „orificiu” alde garcea de Mărăcineni, care m-au legitimat și m-au pus să le dau explicații, că de ce fac poze! Asta era treaba lor, altceva nu mai aveau de făcut!
  Iar când e nevoie cu adevărat de ei, se pișă pe ei de emoție, cum a făcut echipajul ăsta minunat în prezența căruia și-a furat-o activistul…
  … cam asta-i „poluția” rromână, cu rare și notabile excepții…

  Pe când mă luptam cu șmenul maxi-taxi din Buzău, am depus zeci de memorii și petiții înepând de la boșco și până la DNA. Și asta timp de aproape 10 ani … degeaba, că nimeni nu m-a băgat în seamă, șmenul era bine protejat …

  Cu atât mai mult îi sunt recunoscător acum domnului Toma că a eliminat ciuma maxi-taxi și a adus Transbus și transportul local spre normalitate și progres.

 • Miroase a friptura de pui in postul de poliție și ca apa pe care a cumpărat-o infractorul a fost plătită de polițist.

 • Pai ce credeati, ca maimuta sarea pe masina cu „politistii” de fata, daca nu se tragea de sireturi cu ei in prealabil ?!
  Societatea noastra este putreda si numai un reset general ne mai poate salva.
  Si sa nu uitam: societatea este formata din NOI TOTI…

 • Cătălin ai pus degetul pe rana Buzăului. Toți din poliție și politicieni (halal) sunt șmenari și delapidatori. Din această cauză fraternizează cu infractorii de cele mai multe ori și nu se întâmplă nimic mai departe. A, și încă ceva, nu le place să fie deranjați.

 • Dau din casa, cei doi frați au mai avut dosare penale, unul a avut condamnare cu executare. Cei doi polițiști de la prima intervenție sunt cunoscuți ai celor doi frați și tot acesti polițiști au contribuit la lăsarea in libertate în prima fază a celor trei infractori. Prin declarațiile celor doi polițiști s-a facilitat lăsarea in libertate a infractorilor, si in consecinta, fata de faptele petrecute, cei doi polițiști a-r trebui excluși din M.A.I. si cercetați penal. Sper ca I.P.J. sa faca curătenie in randurile sale si sa dea exemplu cu astfel de angajați incompetenți, altfel, cei care-si fac datoria, vor fi desconsiderati de societate din cauza unor uscaturi.

 • La postul de la Maracineni conteaza pe cine ai in spate, sper sa ii dea afara si sa ii vad la prasit de porumb !!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.