După ce că a lovit un copil de 4 ani pe stradă, șoferul român mai spune și prostii cât casa. Copilul e în spital cu piciorul în gips!


După ce că umblă cu mașina fără a fi atent și zboară copiii pe stradă precum popicele, un șofer român mai are și tupeul de a face afirmații deosebit de grave (rasiste).

Domnul din imagine și soția sa au acuzat după ce au lovit un puradel cu mașina că, de fapt, copilul a fost aruncat în fața autoturismului și că țiganii au înscenat totul pentru a-i cere bani.

E drept că această afirmație au făcut-o la câteva ore după accident, probabil sfătuiți de cineva ca să scape basma curată, pentru că imediat după accident n-au vorbit deloc despre așa ceva (inclusiv cu reporterul buzoienii.ro).

Mai mult, au spus că „minorul rrom nici măcar nu e în spital, e bine merci acasă și n-are nimic. Și n-are patru ani, ci nouă și nici nu e din Buzău ci din Costești”. La aceste lucruri se adaugă și reproșuri gratuite la adresa reporterului că nu-și face bine meseria, că scrie prostii și să-i fie rușine.

Numai că surpriză. Reporterul a mers azi la locul accidentului, apoi la casa copilului (de fapt o vilă) și de aici la Spitalul Județean, secția Pediatrie. Unde, ce să vezi, a dat peste un țânc de patru ani care scâncea în somn (de durere sau din cauza șocului psihic) în brațele mamei sale, cu piciorul în gips și cu mai multe răni pe corp.

Era exact copilul zburat ieri cu mașina de românul verde. Ce a fost și mai interesant pentru reporter e că mama și tatăl copilului nu erau revoltați de cele spuse, ci doar mirați. Mai importantă pentru ei este acum, e drept, îngrijirea copilului. Cu acest prilej poate află și șoferul ce s-a întâmplat de fapt.

„Noi nu stăm pe șoseaua principală, ci pe o stradă din cartier. Tocmai chemasem un taxi ca să ne ducă în oraș. Eu m-am suit în față, iar soția urma să se suie în spate cu copilul. E drept că șoferul d epe taxi n-a oprit pe marginea drumului, ci pe banda de lângă axul drumului. Soția a deschis portiera să se suie, iar atunci ăsta mic s-a dat câțiva pași în spate. În timpul ăsta a venit de pe contrasens mașina domnului. Posibil că nu l-a văzut pe copil întrucât era mascat de portieră. Și a apărut doar când s-a dat în spate. Atunci l-a lovit. Din ce mi-au spus cei de pe margine copilul a zburat prin aer. L-am luat eu de pe jos, era leșinat, nu mișca. Pe loc mi-a venit ideea să mă urca în taxi și am plecat repede la spital. Au fost clipe groaznice, ne-am temut că a murit. Îi curgea și sânge din gură. Abia la UPU, când i-au băgat pe nas acele furtunuri și au dat drumul la aer s-a trezit”, ne-a spus tatăl copilului.

Cât despre acuzația că ar fi înscenat accidentul…

„Domnule reporter, dvs. ați văzut ce casă și ce situație avem. Uitați-vă și la noi cum arătăm, cum suntem îmbrăcați. E cea mai mare prostie pe care am auzit-o. Uitați-vă și la copilaș. Cum să facem așa ceva ? Credeți că el la patru ani ar înțelege să se arunce în fața mașinii ? Ce ne miră mai mult e că nu ne-a căutat nimeni de la poliție. Nici acasă, nici aici la spital, ca să ne întrebe despre accident. Și am mai înțeles că domnii de la poliție ar fi zis și ei că are 9 ani. Uitați aici certificatul de naștere”.

Reporterul buzoienii.ro a ținut să scrie acest articol pentru a sublinia ideea că a fi țigan nu e sinonim cu a fi vinovat.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

11 comentarii la „După ce că a lovit un copil de 4 ani pe stradă, șoferul român mai spune și prostii cât casa. Copilul e în spital cu piciorul în gips!

 • mai tereaca de unde si pana unde un tigan care are vila inseamna ca e si cinstit.Majoritatea(99,99999999999%) dintre tigani si-au facu averile din infractiuni dintre cele mai odioase.Scuteste-ne cu aberatiile.

 • Mai asta bukk de unde pana unde ne judeci tu, vezi de treaba ta. mai te bagi si tu in seama. Sa te faci si tu important!

 • Sa prezumam ca accidentul s-ar fi petrecut intocmai precum spun ei, din propriile declaratii rezulta ca acel sofer e complet nevinovat si ca ar trebui sa se pregateasca sa ii plateasca daune morale si materiale daca acesta va dori sa intenteze un proces petru a isi recupera daunele.

 • Bă….eu zic sa mai taci in morții mat-ii nu ne mai fute la cap cu toate informatiile tale de cacat.
  Eu inteleg ca tu vrei sa duci generația ta de oameni cu dezabilitati practice mai departe,dar daca nu iti iese,eu zic sa te opresti…

 • Ce om mic ești! Cum învârti cuvintele, ofensand și șoferul și familia copilului, doar pt niște click-uri în plus pe site-ul tău. Da, a lovit copilul, dar nu din vina lui, ci din vina părinților care nu au avut grija corespunzător. Crezi ca șoferul și-a dorit asta sau ca nu ar fi făcut tot posibilul sa evite? Ești mic, slab și ieftin

 • Oricui i se poate întâmpla să producă un accident. O clipă de neatenție și gata tragedia. Mai grav e să acuzi pe cineva de un lucru (destul de urât în cazul de față) pe care nu l-a comis. Mai ales că acuzele au tentă rasistă!

 • Păi și ce treabă are una cu alta ? Noi vorbim aici despre acest caz.

 • Poate ar fi bine domnule Tereacă să iei la pas toate,dar toate străzile și să anunți unde nu mai exista vopsea pe carosabil pt trecerile de pietoni!
  Nu de alta dar poate oamenii le-ar folosi mai des,soferii le-ar vedea din timp si nu ar mai exista accidente.
  Multi vor spune ca nu are nici o treaba cu accidentul din articol
  Asa este
  Dar totusi,un pic mai multa responsabilitate nu strica!
  Soferii trebuie sa respecte macar din punct de vedere moral anumite reguli de circulatie
  Nu opresti in mijlocul strazii masina,doar pt ca esti taxi!
  Nici macar ambulanta nu opreste oriunde,ci acolo unde se poate evita orice fel de tip de accident!

 • Cum se face ca intai se urca parinti in taxi si copilul de 4 ani la urma si taxiul pe mijlocul strazi cand orice parinte in orice mijloc de transport intai isi asigura copilul apoi se urca si el mai sa fie

 • Din pacate rasiştii au iesit la interval,ce vad ei este doar un pui de țigan.Ganditi-va caci toti aveti copii si nu cred ca exista vreun dement sa-si arunce copilul in fata masinii cum sustine escrocul de şofer.Sa scape soferul care sunt sigur ca a fost 95%vinovat,a inventat povesti care sa le creada el .Ma gandesc ce nemernic a fost la viata lui sa scorneasca asa ceva.

 • Singura afirmatie rasista este aceea pe care o face Auras “cand romanul e tigan “ ! Sper ca acel copil sa fie bine iar parintii sa fie trasi la raspundere pentru neglijenta. Deasemenea soferul daca este nevinovat ar trebui sa ceara daune morale pentru prejudiciul de imagine pe care Auras I-l aduce prin articolul de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.