După ce judecătoarea i-a dat azi 8 ani cu executare. Ce a spus Udrea

G4Media scrie că Elena Udrea a avut un derapaj fără precedent la adresa judecătoarei Claudia Jderu de la Curtea de Apel București.

Azi s-a pronunțat sentința pe fond: 8 ani de închisoare în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009.

„O blestem să simtă copiii ei ce simt copiii mei! Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

„Cum să dai 8 ani pentru așa ceva? Am omorât pe cineva? Dacă dăm pentru crime și violuri 5 -7 ani, am ajuns să dăm pentru corupție 8 ani?”.

După pronunțarea sentinței de azi – în presa centrală s-a pus problema dacă nu cumva Udrea va fugi din țară așa cum s-a mai întâmplat în urmă cu câțiva ani.

În același dosar Ioana Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, a primit cinci ani.

ISTORIC:

În mai 2017, procurorii DNA i-au trimis în judecată la instanţa supremă pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea, pe care o acuză de instigare la luare de mită şi spălare a banilor, pe fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheorghe Nastasia, pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea Victor Tarhon, pentru luare de mită, pe Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, pentru instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor şi pe Ioan Silviu Wagner, director general al unei societăţi comerciale cu capital majoritar de stat, pentru delapidare.

loading...

6 comentarii la „După ce judecătoarea i-a dat azi 8 ani cu executare. Ce a spus Udrea

 • Haoleo,blesteme tiganesti…mo
  invatata cu ciordeala,nu credea ca o sa si plateasca!

 • Coruptia UCIDE !
  Trebuia sa-ti dea mult mai mult. VOI si altii de teapa voastra (din TOATE partidele) ne-ati furat viitorul.
  NOI te blestemam, draga Elena !
  Tu nu ai niciun drept, ciocu’ mic.

  Amin.

 • Eu o blestem pe Udrea ca sa ajunga copiii ei sa aiba aceleasi perspective pe care le au sute de mii de copii care nu au avut parinti ciordaci si pile, adica perspective de saracie, incertitudine si alte necazuri. Asa sa-i ajute d-zeu!

 • Noroc că la Înalta Curte sunt încă judecători cu nașu-n suflet! Cine pune pariu cu mine că în final ia cu suspendare!

 • Credea ca daca face politica cu „curu” pe sub biroul betivului ala nenorocit de Basescu,,fura si isi bate joc de toata lumea nu or sa o ajunga blestemele romanilor si nu va plati cu libertatea pentru toate nenorocirile?LA multi,multi ani cu executare,nemernico! Ne pare rau totusi ca nu ai primit si tu ceea ce a primit o alta nenorocita ce se numea Elena Ceausescu: un glonte in cap,sa iti imprastie creerii pe asfalt.

 • Pentru comentatorul @Fara mila:

  Hai să nu fim SADICI, totuşi ! Să doreşti moartea unui om, oricât de duşman l-ai avea, e ceva de neconceput !
  ELENA UDREA merită într-adevăr hulită, persiflată, jignită, condamnată cu aceşti 8 ani (şi să sperăm că îi va executa integral măcar pe aceştia, deşi ar fi meritat mai mult) dar să ne oprim aici. Totul are o limită ! De ce să dorim şi moartea ei ??? Oare poate fi moartea unui om (oricât de mult l-am detesta) vindecarea urii noastre şi a revoltei pe care o simţim faţă de acel om (indiferent de ce ne-ar fi făcut) ??!
  Mai meditează asupra acestor rânduri, stimate comentator ,,Fără milă”… Şi poate data viitoare te vei dovedi un om mai cumpătat… Un om CU MILĂ totuşi. Pentru că ce a păţit Udrea acum, deşi merită din plin asta, chiar e de milă !

  Felicitări d-nei Judecător ! O mare doamnă a Justiţiei Române ! Tocmai ne-a demonstrat că Justiţia din România încă n-a murit de tot !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.