După ce Toma a anunțat azi că-l refuză pe Roșioru

Marcel Ciolacu a anunțat astăzi că PSD Buzău va lua mâine o decizie în privința propunerii ALDE ca Silviu Roșioru (consilier PSRO) să fie viceprimar al mun. Buzău.

De asemenea, lucru important, Ciolacu a precizat că „s-a vorbit la București inclusiv cu domnul Tăriceanu pentru ca ALDE să renunțe la postul de viceprimar în condițiile în care ei sunt în opoziție la Buzău. Domnul Tăriceanu a refuzat, motivând că înțelegerea inițială e mai complexă și nu poate fi modificată, astfel că postul de viceprimar va rămâne la ALDE”.

De partea cealaltă, după anunțul de azi al primarului Toma, ALDE Buzău nu renunță la propunerea Silviu Roșioru și așteaptă decizia PSD de mâine.

O noutate e și că ALDE Buzău s-a decis asupra numelui persoanei care îl va înlocui pe consilierul demisionar Andrei Neder. E vorba de Aurel Stănculea, pensionar, fost director la o firmă de construcții din Buzău. Celălalt consilier ALDE e Mihai Alexandru, inginer în cadrul Electrica Buzău.

În caz că varianta Silviu Roșioru va cădea – unul dintre cei doi, Alexandru sau Stănculea (dar mai degrabă Alexandru pentru că are experiența celor aproape trei ani de consilier local) va deveni pentru un an viceprimar al Buzăului.

Foto: Mihai Alexandru, consilier local ALDE Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „După ce Toma a anunțat azi că-l refuză pe Roșioru

  • ALDE susține varianta Roșiori,exista altă declarație ca ar susține un consilier de al lor?

  • Ne-am dat dracului. După ce că suntem atât bătuți în cap de votăm de-amboulea când pe ăi de manglesc cu stânga când pe ăi de ne jecmănesc cu dreapta, acum chiar că ne-ați zăpăcit de tot. Ce să caute un consilier de la PSRO-ul lui Geoană viceprimar din partea Alde Tăriceanu?

  • Dacă și asta ajunge vice nu ne mai rămâne decât sa părăsim țara toți.

  • Citiți bre legea să vedeți dacă unul votat de cetățeni ca candidat psro poate fi viceprimar alde. Când pun ștampila pe o listă de partid oamenii vor să se pună în practică programul acelui partid. Orice trecere la altă formațiune înseamnă pierderea mandatului, nu face oricine ce vrea el cu votul cetățeanului.

  • Asta e un ospatar ajuns prin diferite combinatii in partid.un om care habar nu are ce e aia politica.numai bete in roate baga.suntem o tara de tampiti.

  • D-l Primar Toma a transformat Primaria Buzau în firma sa de casa! Si-a pus peste tot – Transbus, Compania de apa, Scm Gloria, Urbis, etc.,etc., oameni obedienti lui, de calitate slaba. Daca viitorul Buzaului este pe mainile unui om care si-a falimentat afacerile personale, nu vad unde poate directiona Toma acest oras. Nu cred ca cineva isi doreste ca acest oras sa ajunga in situatia Grup Romet sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.