După cel de pe Unirii, Primăria Buzău se apucă anul viitor de alt PASAJ

Veste bună pentru buzoienii care merg cu trenul, dar mai ales pentru cei din cartierul Mihai Viteazul.

După pasajul de pe Bd. Unirii (lângă catedrala Sf. Sava), la care au început recent lucrările de reabilitare, anul viitor municipalitatea va investi pentru primenirea pasajului de la gara CFR.

„În sfârșit, CFR și-a dat acordul. Săptămâna viitoare avem pe ordinea de zi trecerea în folosință gratuită a acestui pasaj de la CFR la Primăria Buzău. După asta vom putea reabilita în totalitate acest pasaj”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Pentru că are o rudă șef la Regionala CFR Galați, Toma a obținut și modernizarea peroanelor din gara CFR Buzău. Pare ciudat, dar uneori așa se rezolvă lucrurile în România

Municipalitatea a dorit mai demult să reabiliteze pasajul de la gară, dar a fost împedicată din punct de vedere legal întrucât pasajul aparține CFR.

Următorii pași sunt întocmirea unui proiect și organizarea licitației pentru desemnarea firmei care va executa lucrarea.

Pasajul de pe Bd. Unirii, la care se lucrează în aceste zile, va fi deschis publicului în primăvara anului viitor.

Muncitorii lucrează în aceste zile la realizarea copertinei deasupra gurilor de acces

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „După cel de pe Unirii, Primăria Buzău se apucă anul viitor de alt PASAJ

  • In atentia domnului primar ar fi un pasaj in zona Carrefour spre Decathlon. Sau dimpotriva trebuie luat in calcul un pasaj subteran al străzii Unirii catre pod pe sub actualul rond astfel încât la suprafață sa ramana un trafic lejer si pietonal. Cum ar fi zona rondului transformată în piața pietonala si traficul in subteran. Bineînțeles că o să coste f mult dar se poate incerca cu bani UE plus de munca valori f mari pentru firmele locale si forță de muncă din Buzau.

  • Nu mai visati pasaj la Carrefour, nu o sa faca autoritatile asa ceva, e prea complicat pentru ei, de ce sa se complice cand pot face bani mult mai multi din prostioare precum pavele inutile si panselute inutile.
    Pentru ei e complicat si sa varuiasca pasajele facute de Ceausescu, le-a luat peste 30 de ani sa se apuce sa varuiasca un pasaj facut de Ceausescu si voi visati sa construiasca astia un pasaj de la 0 in timpul vietii voastre?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.