După crime a urmat puțin ATLETISM

S-a lăsat cu alergări pe aleile spitalului din Săpoca după producerea crimelor.

Nicolae Lungu nu s-a mulțumit doar cu capetele colegilor din salonul de bărbați – 206.

Purtând în mână suportul de perfuzii, a accesat holul și a intrat în salonul 207 – cel al femeilor. „Nicușor” – cum îl alintă mama sa – a început să țintească și aici, tot la cap.

Unele dintre femei s-au trezit de la zgomot și au început să țipe. Așa a auzit și o asistentă care a intrat să vadă ce se întâmplă în saloane. Asistenta a început să țipe la rându-i și i-a alertat pe cei doi muncitori de la supraveghere.

Când i-a văzut în ușă, criminalul a dat să fugă. A spart un geam și a sărit pe fereastră afară. Muncitorii, au sărit după el.

A urmat o cursă ca la atletism în probele de viteză, cu „Nicușor” în sprint, în încercarea de a scăpa de urmăritori și, eventual, de a părăsi incinta spitalului. „Au alergat destul de mult”, a povestit jurnaliștilor ministrul Sănătății.

Ghinionul sprinterului de ocazie a fost că la un moment dat s-au sesizat doi polițiști.

Politiștii de la postul rural Costești au văzut un pacient în pijamale care alerga cu o țeavă de fier într-o mână

Polițiștii tocmai intraseră pe poartă, aducând cu ei un alt bețivan – scandalagiu de prin Costești. Agenții l-au prins și imobilizat pe „Nicușor”, iar apoi personalul medical i-a administrat o doză de somnifere care să-l țină adormit câteva ore.

Ulterior s-au numărat și evaluat victimele, iar ambulanțele au făcut potecă de la Buzău spre Săpoca și retur. Numărul deceselor a urcat la cinci în această dimineață după ce peste noapte a decedat o pacientă de 88 de ani. Mai rămân doi răniți grav în spitalele din București.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „După crime a urmat puțin ATLETISM

  • Tereaca, mai lasa putin waze-ul si mergi personal cu 2(22) si intreaba angajatii ce urgii sexuale se petre acolo!de vina sunt mai multi factori!
    De ex intr-o noapte o asistenta a auzit un zgomot pe hol si a mers sa vada despre ce este vorba…intr-o camera/salon a gasit 2(nebuni) de sexe diferite dezbracati complet!
    Oare ce faceau???
    Poate aceasta nefericita intamplare va duce la schimbari benefice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.