După Iohannis, și Ciolacu vine mâine la Buzău

Oaspeți de seamă, mâine, la Buzău.

E oficial, președintele Klaus Iohannis va vizita mâine Școala nr. 11 din mun. Buzău. Anunțul apare deja pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Vizita are loc de „Ziua Mondială a Mediului” și de „Ziua Învățătorului”, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

De ce Școala 11 din Buzău ? Pentru că aceasta e singura școală eco din România (vezi detalii main jos).

Surpriză, vine și Ciolacu

După ora 15.00, presa locală și națională a fost informată că la evenimentul de la Școala nr. 11 va participa și președintele Camerei Deputaților, buzoianul Marcel Ciolacu.

Mai mult, politicianul buzoian va fi prezent și la ora 15.00 la sediul CJ Buzău unde se va semna în prezența ministrului Transporturilor primul contract de execuție pentru autostrada Ploiești – Buzău.

Ce are deosebit Școala nr. 11 din Buzău

Școala din Buzău are panouri solare și își produce singură energia. Poate și vinde energie!

Apa de ploaie e colectată în trei bazine mari (două subterane) și e folosită la toaletă și pentru udarea florilor

Una din puținele școli din România dotată cu pompe de căldură

Apa de ploaie și energia produsă de pompele de căldură sunt folosite pentru sera didactică

Și reciclarea e la mare preț la școala buzoiană

Primarul Toma a anunțat că proiectul reușit la Șc. nr. 11 a atras atenția inclusiv Guvernului Germaniei care va finanța Primăria Buzău pentru a extinde acest model de bună practică la toate școlile din oraș.

loading...

6 comentarii la „După Iohannis, și Ciolacu vine mâine la Buzău

 • Oaspete de seama , ciolacu !!!

 • Vai de noi, ce mai contrast avem aici :

  Scoala nr. 11 (cea mai buna scoala gimnaziala din judet)
  si
  Ciolacu Marcel (un cetatean total paralel cu ceea ce inseamna scoala/cultura/educatia, dovada rusinosul lui CV, stilul lui de comunicare foarte precar, precum si comunicatele de pe FB redactate de altii, ajuns totusi liderul unui partid din Romania prin multa pupincureala, parvenire si legendarul noroc al prostului)….

  Cu un asemenea ,,lider” politician, e clar ce fel de popor am ajuns… Si nu cred ca ne vom mai face bine vreodata, ba dimpotriva, ne vom taragani in continuare din stadiu grav in stadiu si mai grav !! Si mai radem de rusi, numindu-i ,,popor de la ospiciu „, cand noi suntem mult-mult mai grav ca ei, vai de CIOLACEALA noastra, aceasta nimicnicie monumentala la care am ajuns sa ne raportam zilnic…

 • Cu ocazia vizitei excelențelor de mai sus mi-am adus aminte de pilda lui Nae Ionescu:

  “La voi, în Germania, vă alegeți un înțelept al satului la care apelează toată lumea. La noi, în România, există doar un prost al satului, de care râde toată lumea. Evident că toți ceilalți se cred deștepți.”

 • sper sa remarce si Johannis gropile si dezastrul din oras

 • Mare rușine că un om de talia și cultură lui ciolacu a ajuns sa viziteze lacase de cultura de talia liceului nr.11,liceu unde sant profesori de înaltă probitate profesionala,oameni de cultură adevarati .din comentariul anterior nu agreez comparația cu ruși deoarece dominația lor de peste30 de ani ne-a adus în situația în care ne aflam astăzi că popor,nivel de înțelegere.de constiinta civica și multe alte calități avute și le am pierdut in acesti ani.

 • Stiti care e motto-ul scolii 11 de ceva ani incoace? Pe afara vopsit gardul, inauntru leopardul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.