După lift, Primăria Buzău pregătește și altă surpriză viitorilor elevi

Ghinion, în ultimii ani, pentru elevii Colegiului Mihai Eminescu din Buzău.

Clădirea emblematică din centrul Buzăului a necesitat reparații capitale, iar liceenii au trebuit să se mute pe str. Transilvaniei – la fostul liceu de chimie.

Sunt speranțe că anul viitor, în aprilie-mai, constructorul va preda clădirea Primăriei Buzău. Va urma dotarea cu mobilier nou, iar în septembrie va avea loc inaugurarea

Acum, aproape de finalul lucrărilor, într-o intervenție la Focus TV, viceprimarul Ionuț Apostu a dat și două vești bune referitoare la Colegiul M. Eminescu.

„Va fi primul liceu din Buzău care va avea lift. Proiectul așa prevede, dotarea clădirii cu un lift modern”

Elevii liceului vor urca la etajele 1 și 2 cu liftul

A doua surpriză plăcută anunțată de vicele Ionuț Apostu e construcția unei noi săli de sport.

Ionuț Apostu: „Se știe, „Colegiul Eminescu are acum o glumă de sală de sport. Din fericire, armata ne va ceda un lot de teren învecinat liceului situat în spatele Casei Armatei. Acolo vom întocmi și depune spre finanțare un proiect de realizare a unei săli de sport conforme cu pretențiile acestui liceu”.

La reabilitarea clădirii, monument istoric, au participat și muncitori din India

Citește și:

loading...

11 comentarii la „După lift, Primăria Buzău pregătește și altă surpriză viitorilor elevi

 • Cand il vad pe Apostu in asemenea ipostaze imi vine sa intru in pamant. Nu stiu cine il tine pe acet domn pe scaunul de viceprimar. Vai de mama noastra !!!

 • Poate lasă acoperișul la culoarea inițială, nu cum au scăpat la Hașdeu! Albastru. De Woronețz.

 • O intirziere de peste 1 an e transformata in succes

 • Nu va fi gata nici la anul,stați liniștiți,am preconizat 5 ani din momentul închiderii (2018) si se cam adeverește, după ceea ce vedem ca s-a făcut și ce urmează.Daca o renovare cu consolidare durează atât,ce pretenții poți avea sa se construiască ceva de la zero vreodată în orașul acesta?Sa speri la un spital nou sau vreo școală noua ,e o utopie..

 • Renovarea costa si dureaza mai mult decat o cladire noua, mai ales daca este model mai vechi, de patrimoniu, cu briz-brizuri.

 • s-a cam dus cu „romanul pentru Romania”…..
  adica vine un asiatic in Romania sa munceasca pe minim salariu mediu de 2600 ron plus alte beneficii coparativ cu salariul de 1300 ron platit romanului pentru un post similar…
  ….aceasta diferenta descurajeaza romanul care este nevoit sa plece in vest, si ma intreb ce ilustru a avut aceasta minunata ideee sa importe resusa umana din orient ,platita mai scump , in detrimentul celei autohtone?
  asta e si motivul pentru care eu nu as iesi niciodata cu pieptul dezgolit in fata pentru Romania…..Romania ma umileste, ma descurajeaza , ma impiedica…….ROMANIA NU MA VREA!!!

 • Romania nu te vrea, pentru ca esti … oaie.
  NU mai exista salariu minim de 1.300 ron in constructii, de ceva timp. Asa este legea, a crescut la 3.000 ron, parca.
  Informeaza-te, inainte sa afirmi ceva.

  Iar pe de alta parte, asiaticii muncesc de rup, pe aceeasi bani, contrar putorilor betive din Romania, specie des intalnita pe santierele patriei.

 • De acord iarasi cu Catalin, iar de lift ce sa mai zic…chelului ii trebuia tichie cu margaritar – spre beneficiul constructorilor si in detrimentul tinerilor care au mare nevoie de miscare. Am INVATAT, nu ce se intampla astazi, in acel liceu si chiar nu inteleg de ce le trebuia lift…!!!

 • asiaticii nu sunt numai in constructii Cataline….sunt in toate domeniile…iar sarmanii romani care lucreaza pe 1300 ron , nu sunt toti betivi….
  pastreaza un limbaj decent…crezi ca esti zmeu daca ma faci oaie din tastatura…
  cei care jignesc online nu au boashe……..

 • Posibil.
  Dar au creier.

  PS NU mai exista salariu de 1300 lei in constructii. Punct.
  PS2 in Bucuresti, pe santierele mari, nu prea mai vezi muncitori sub 1.000 Eur net, la orar normal de lucru.

 • eu am vorbit de aportul de forta de munca de import platit bine in toate domeniile…..nu vorbesc doar de constructii…..ce economia inseamna doar imobiliare????
  iar oile (medici,ingineri etc.) pleaca afara pentru un salariu decent….
  salariul mediu pentru un inginer in Buzau este 4000 ron…. exact cat castiga un proaspat M.A.C angajat in armata….e corect???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.