După stradă, li s-au asfaltat și trotuarele. Iată care sunt norocoșii!

Locatarii de pe această stradă au ieșit cei mai câștigați dintre toți buzoienii care s-au bucurat de asfalt în acest an.

După ce în urmă cu o lună li s-a rezolvat strada, de câteva zile s-a terminat și operațiunea de bordurare și asfaltare a trotuarelor.

Astfel că, la final, strada Gârlași s-a transformat dintr-o uliță ponosită într-o arteră îngrijită. Rămâne ca la primăvară să fie îngrijite și spațiile verzi din fața blocurilor și a caselor.

Lucrarea de primenire a trotuarelor a fost executată de firma Prestcom, pe care primăria o va specializa  pe străzile mici și trotuare.

„Dacă anul trecut ne plângeam că nu avem de lucru, acum prea avem.  Am reușit să mai angajăm câțiva oameni, semnalele sunt bune că la final vom reuși să ieșim cu bine din insolvență”, ne-a declarat C-tin Crețu, directorul Prestcom Serv, societate care, la bază, este specializată în execuția/reparația instalațiilor de apă/canal.

Citește și articolul: Ultima oră! Impact între un autoturism și un microbuz pe șoseaua de centură! Patru răniți!

Săptămâna viitoare, cei de la Prescom urmează să toarne asfalt pe strada Izvor, situată între străzile Dorobanți și Viilor.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „După stradă, li s-au asfaltat și trotuarele. Iată care sunt norocoșii!

  • Acum se lucreaza la trotuarele pe strada Victoriei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.